Gothic Veil + Morganite

Dance Legendin musta holo Gothic Veil on tosi kaunis lakka ja se sopii myös hyvin liukuväjräyksen tekoon. Etsin sille sopivaa paria lakkahyllystäni ja päätin kokeilla Cirquen Morganiteä. Näille kahdelle piti löytää myös sopivat leimat.

Käykö teille koskaan niin, että kun olette ostaneet jonkin tietyn laatan tiettyjen kuvioiden vuoksi, niin myöhemmin huomaatte laatoista muka ihan uusia kivoja kuvioita? Mulle kävi tämän Überchicin (15-03) laatan kanssa juuri niin. En ollut aikaisemmin kiinnittänyt mitään huomiota tuohon kuvioon, mutta nyt sen siitä bongasin ja tykkään tosi paljon!

Ihank kokonaan en saanut kuviota onnistumaan ilman reikiä, mutta onneksi leimasta löytyi aina kohta, jossa kuviot olivat siirtyneet hyvin ja käytin sitten niitä kohtia.

2

Liukuvärjäys onnistui mielestäni ihan hyvin, mutta joissakin kohtaa näkyy liikaa holohippua, joka peittää Morganiten alleen.

1

Tosi kiva lopputulos! Jotenkin tuo liukuvärjäys antaa aina lisäpituutta kynsille, kun ne muuten näyttäisivät paljon lyhemmiltä.

Käytetyt tuotteet:

 • Essie First Base
 • Liukuvärjäyksessä Cirque Morganite ja Dance Legend Gothic Veil
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslaatta Überchic 15-03
 • Leimauslakka Colour Alike musta
 • Leimojen päällä Seche Vive

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

8 thoughts on “Gothic Veil + Morganite”

 1. Ai, että miten nätit 🙂
  Saisi itellä käyvä useemmin niin, että löytäis uusia, kivoja kuvioita leimauslaatoista ettei tarvis ostaa niin usein uusia laattoja 😀

  1. Kiitos! 🙂
   No minä yrittelen aina pyöritellä noita laattoja, että löytyisi uusia kivoja kuvioita, mutta silti niitä uusiakin tulee ostettua turhan usein… 😀

  1. Kiitos! 🙂 Mä syytän tästä muutenkin tätä mun hajamielisyyttä, en löydä vaatteita vaatehuoneesta enkä tiettyä asiaa jääkaapista, joten on loogista, että kuvioista jää osa myös huomaamatta. 😀

Leave a Reply