A England – Je Reviens

Olen varmaan maininnut jo aikaisemmin siitä, että mielestäni A Enkkujen uudet tulokkaat usein toistaa vanhoja sävyjä, eikä mitään uutta kivaa ole tullut pitkään aikaan. Nyt kuitenkin silmiini sattui jotain vähän erilaista kimppatilausta tehdessä ja ostin peräti kaksi uutta lakkaa tältä merkiltä.

Je Reviens on kaunis vaaleanlila hololakka, jollaista mulla ei mielestäni vielä ole. Tämä lakka on myös sen verran uusi, että siinä on uudistettu suti, joka on samantyyppinen kuin Essien suomisudissa, eli leveä ja päistä pyöristetty. Tällä sudilla lakkaaminen olikin tosi helppoa, vaikka tämä lakka itsessään aavistuksen kaljuuntui. Sain kynnet kuitenkin peitettyä helposti kahdella kerroksella.

Halusin kokeilla ruutukuosia uudelleen kynsille, mutta tällä kertaa tein ne leimaamalla kolme erillistä leimaa kynsille MoYoun laatasta Holy Shapes Collection -19.

Leimat sainkin suhteellisen kivuttomasti kynsille suoraan, mutta sitten ongelmaksi muodostui se, ettei leimasinta tahtonut saada nätisti irti kynneltä ilman, ettei leimoja lähtenyt osittain mukaan. Sama ongelma oli toisia leimoja laittaiessa, että edellisen kierroksen leimat halusivat välttämättä lähteä leimasimen mukana.

Muutamia kynsiä jouduin ottamaan uusiksi, sillä niistä puuttui viivoja, eivätkä näin olleet yhtään kivoja enää.

1

Onneksi löysin sopivan leimausnopeuden ja taktiikan, että sain kaikkiin kynsiin siistit leimat.

2

Mielestäni näistä kynsistä tuli oikein kivat! En tiedä olisiko nämä olleet vielä kivemmat, jos olisin matannut lopputuloksen.

Tilasin itselleni yhden tällaisen ruutukuviolaatan lisää, mutta se on PBS:n laatta ja tilattu ebaysta, joten sen saaminen kestää varmasti kauan. Tilasin samalla myös muita BPS:n laattoja, joitakin tosi kivoja löytyi, joten pakkohan niitä oli kotiuttaa. 🙂

2 thoughts on “A England – Je Reviens”

  1. No nyt on nättiä! <3 Todella ihanat juuri tällaisina kiiltävinä 🙂

    Ps. Kirottuja nämä sun kuvat. Miten sä onnistutkaan jatkuvasti saamaan mut kuolaamaan uusia lakkoja, vaikken oikeasti tarvitsisi kyllä yhtään enempää 😀

    1. Kiitos! 🙂

      No tuskin minäkään tähän yli 400 lakan kokoelmaan tarvitsen yhtään lisää, mutta niin niitä vaan tulee ostettua! Pahoittelut! 😀

Leave a Reply