Burberry-kynnet

Mulla ei ollut tarkoitus tehdä mitään tiettyä teemaa muistuttavia kynsiä, mutta kun sain nämä valmiiksi, niin mieleen tuli hyvin voimakkaasti Burberryn ruutukuosi ja kyllähän nämä kieltämättä vähän siltä näyttääkin. 🙂

Lakkasin pohjalle Essien Sand Tropezia pari kerrosta. En tiedä miksi, mutta jostain syystä jätin pikakuivattajan tästä välistä pois, kun lakkaus tuntui kuivuvan kohtuullisen nopeasti muutenkin. Paha virhe. Tämän vuoksi jouduin paikkailemaan kynsiä useammastakin kohtaa.

Jos en tätä kertoisi, ei sitä varmaan huomaisi lakkausta katsottaessa, mutta pikkurillissä ja etusormessa on oikeasti osittain päällekäin leimattua kohtaa. Onnistuin molemmissa kynsissä sotkemaan leimojen kanssa ja sitten niitä paikkailin jälkeenpäin. Jostain ihmeen syystä onnistuin kuitenkin paikkomaan näitä niin hyvin, että ei ei sitä pikaisella katsomisella edes hoksaa.

3

Tilasin itselleni muutamia laattoja BPS:n valikoimasta ja tämä ruutukuosi on laatasta BPL-041. Olin aiemmin katsellut leimauslakkakokoelmaani ja miettinyt voiko sieltä hävittää jotain. Pyörittelin Konadin punaista lakkaa ja ajattelin, että tätä nyt tuskin tulee ikinä käytettyä. Siitä oikeastaan sain ajatuksen käyttää sitä lakkaa tässä lakkauksessa. Myöhemmin sitten tosiaan tajusin sen Burberry-yhteyden. 😀 Viivat on Moyoun Holy Shapes Collection -19 -laatasta.

2

Tykkäsin ihan mielettömästi tästä lakkauksesta, mutta jotenkin tein tämän niin kiireellä, että haluan tehdä tämän saman lakkauksen uudelleen paremmin.

Tuliko teille näistä Burberry-kuosi mieleen, vai olenko yksin tämän ajatuksen kanssa? 🙂

Leave a Reply