Cirque Colors – Winter Bloom

Mikäpä muukaan lakka sopisi nimensä puolesta näin helteiseen kesään kuin Winter Bloom? Harmikseni tuo lakka ei kuitenkaan viilennä tätä hellettä edes hetkellisesti. Ostin lakan Pretty Polishin loppuunmyynnistä ja vaikka mun ehkä pitäisi lakata neoneilla, valitsin silti tämän kynsilleni. Onhan tässä niin paljon kimallusta, että näin aurinkoisina päivinä ne suorastaan säkenöivät. 🙂

Winter Bloom oli tosi helppo tapaus, helppo lakata ja peittää kahdella kerroksella. Tämä yksilö kuivui hiukan normaalia hitaammin joko holohippujen määrästä johtuen, tai sitten vain helteestä. Kohtuullisessa ajassa tämä kuitenkin kuivui ja pääsin koristelupuuhiin.

2

Leimauslaataksi valikoitui Moyran The Last Days of Summer. Moyran laatoissa nuo kuviot on tosi isoja, joten minä sain kuvion mahtumaan ihan helposti poikittain kynnelle. Näin kuvio näyttää pienenevän kärkeä kohti, mikä musta oli kivempi ratkaisu alkuperäiseen ideaan verrattuna.

Nimettömään tein aksenttikynnen päinvastaisella kuviolla.

1

Tämä lakka olisi ihan täydellinen, jos se ei taittaisi näin paljon vihreään, vaan olisi enemmän jäänsininen. Tuo violetti vivahde on mun mielestä tosi kiva lisä tähän lakkaan.

3

Tykkäsin lakkauksesta ja tuosta kuosista. Pelkäsin, että se muistuttaa liikaa eläinkuosia, sillä se näyttää mun mielestä laatalla sellaiselta, mutta onneksi kynnellä sitä ei ajattele niin. Eläinkuosit ovat nimittäin ihan jees muilla, mutta ei oikein istu itselleni vaatteisiin tai kynsiin. 🙂

Leave a Reply