Colour Alike – Aquarium

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, työkavereiden kanssa keilaaminen vei mun kynnet mennessään. Onneksi näitä ei kuitenkaan ihan nysäksi tarvinut lyhentää, vaan näistä jäi kuitenkin ihan hyvästi pituutta jäljelle.

Mulla oli kokeilemattomissa uusissa Colour Aliken leimalakoissa jäljellä Aquarium, joka oli villi kortti mun tilauksessa. Sitä ei voinut tietää etukäteen, pidänkö tästä vai en. Mulla on tosi tarkkaa se, minkä sävyinen vihreä on, että tykkäänkö siitä vai en. Jos vihreä taittaa hitusen siniseen, se käy mulle huomattavasti paremmin kuin sellainen, joka ei taita. Tästä lakasta oli molempia kuvia saatavilla, joten arpomiseksi meni. Onneksi lakat olivat tilaushetkell -50% alessa, joten suurta menetystä en kokisi, vaikka en tätä lakkaa lopulta käyttäisikään.

Olin etukäteen valinnut lakkaavani kynnet jollakin vanhalla A Englandin lakalla. Päädyin Bridal Veiliin, se kun satavarmasti natsaisi tuon vihreän leimalakan kanssa. Kokeilin paria leimaa ja lopulta valitsin Nicole Diary -023 -laatan.

Mun mielestä tuollaiset kolmiot, sekä nämä värit sopii oikein mainiosti keskenään.

1

Vaikea valinta tämän lakan kanssa, mutta kyllä mä taidan kallistua siihen suuntaan, että tykkään tästä lakasta enemmän kuin en tykkää. Vihreät on niin vaikeita tykättäviä! 😀

5 thoughts on “Colour Alike – Aquarium”

  1. Mä melkein ehkä näkisin ton leimauslakan jopa enemmin turkoosina kuin vihreänä Mä siis ainakin tykkään! 🙂

    1. Vihreä tämä on mun mielestä livenä, ainakin mun silmään. 😀 Varsinkin jos ottaa turkoosin lakan viereen. 🙂

Leave a Reply