Colour Alike – Exotic Punch

Ostin viikonloppuna Lorkun mustan kynsilakan 674 (noir noir) 40% alesta ja hetihän mun piti päästä kokeilemaan, olisiko tämä yhtä hyvä kuin Essien Licorice. Näissähän on myös kiva leveä suti ja ainakin tästä yksilöstä voi sanoa, että peittää yhdellä kerroksella, jopa helpommin kuin Essie. Eli ihan nappiostos, kun hintaakaan ei jäänyt kuin alle 6 euroa!

Lakkasin kerroksen tuota mustaa ja valitsin sille kaveriksi oranssin holon leimauslakan exotic punch, sillä en nyt tällä hetkellä keksi tuolle lakalle muuta väriparia kuin harmaan tai mustan.

Olin saanut viikolla myös muutamia ebaysta tilaamiani laattoja ja täytyihän niitäkin sitten kokeilla. Nicole Diaryn laatassa 114 on myös kivoja kiemurakuvioita, joihin olen hyvin mieltynyt tällä hetkellä ja olen tämän tyyppiset kynnet toteuttanut jo kerran aikaisemminkin.

Leimoihin jäi aika paljon reikiä, mutta ei niitä oikeastaan huomaa kuin näissä lähikuvissa.

1

Lakan holoisuutta taas ei mielestäni oikeastaan normiolosuhteissa huomaa, eli täytyy kokeilla tätä vähän paksumpina kuvioina kynsille.

2

Tuossa makrokuvassa holoisuutta on jo kuitenkin nähtävissä, eli varmasti superkaunis lakka, kunhan se saa vain tarpeeksi paksut kuviot, jotta se pääsee oikeuksiinsa. 🙂

Tykkään kuitenkin lopputuloksesta paljon, sillä väriyhdistelmä on kiva ja kuviot on ♥.

4 thoughts on “Colour Alike – Exotic Punch”

  1. Oi miten kivat ja vaikka värit on vähän Halloween, ei se tule näistä heti mieleen 🙂 nythän nuo Colour Aliken leimauslakat on tulossa CesarsShopiin niin tosi mielenkiinnolla odotan niitä. Mitä värejä niistä kannattaisi kokeilla jos lasketaan pois musta ja valkea?

    1. Mäkin mietin näitä tehdessä, että menisi Halloweeninakin. 🙂 Mä tykkään oikeastaan kaikista noista lakoista, mutta niitäkin on, jotka ei tykkää. Holot ja pastellit itselle mieluisimpia. 🙂

    1. Kiitos. Pitää kyllä saada tuo lakka vähän leveämmillä kuvioilla kynsille. 🙂

Leave a Reply