Depend Cinderella Glow

Mulla oli ihan mahtava viikonloppu! En edes muista milloin olisin ollut näin rentoutunut viikonlopun jälkeen, vaikka nukuin melko vähän koko viikonlopun aikana.

Viimeiset kaksi viikkoa oli tosi raskaita töissä, pahimmillaan yhden päivän aikana kävin täältä mutkan pääkaupunkiseudulla ja tulin saman vuorokauden aikana takaisin kotiin. Työtunteja kertyi yhdelle vuorokaudelle 16. Voitte vaan kuvitella, kuinka väsynyt sitä on tuollaisen päivän jälkeen. Aamulla piti sitten olla taas edustuskunnossa takaisin töissä. Pari pääkaupunkiseudun reissua, erilaisia verkostojen kasvattamistilaisuuksia, töiden esittelyjä ja demoilua ja ison palaverin valmistelua ja puheenjohtajana toimimista siinä. Esimerkiksi näitä mahtui tuohon mun pariin viikkoon.

Vielä torstaina olin ihan tajuttoman väsynyt ja ärtynyt. Perjantaiksi sain kuitenkin kaiken valmisteltua ja palaute palaverissa oli tosi positiivista. Siinä vaiheessa olo alkoi helpottamaan ja mieli virkistymään. Mun paras ystäväkin laittoi viestiä, että jos vaikka istuttaisiin iltaa ja parannettaisiin maailmaa. Sehän sopi oikein hyvin.

Oli tosi mukava ilta vain höpistä kaikesta ja parantaa maailmaa. Lauantaina mulla oli syntympäivä. Me ei yleensä osteta toisillemme lahjoja miehen kanssa, mutta nyt hän oli ostanut tosi ihanan lahjan: Nuottikirjan, johon on sovitettu pianolle Rammsteinin kappaleita. Ne oli tosi kauniin kuuloisia pianolla soitettuna, joten innolla odotan, että pääsen niitä harjoittelemaan. Illalla käytiin vielä syömässä tosi hyvää ruokaa.

Sunnuntaina piti olla “vanhaa aikaa” (eli kymmeneltä nyt kun kellot on siirretty) yhdeksältä ristiäisissä, josta suuntasinkin sitten Emotioniin tuhlaamaan lahjakorttia, jonka sain mun perheeltä lahjaksi. Sieltä löytyikin muutama tosi kiva juttu mukaan!

Eli aika täydellinen viikonloppu itsellä. ♥

Oli mulla teille lakkauskin esiteltävänä. Tällä kertaa lakkasin kynnet Depend Cinderella Glow:lla. Kaksi kerrosta riitti peittämään kynnet. Tein vaaleanpunaiset hunajakennoleimat kaikkiin kynsiin ja keskisormeen, sekä nimettömään tein vielä valkoiset leimat vaaleanpunaisten päälle. Laattana käytin MoYou Pro Collection XL – 02 -laattaa.

Keskisormeen onnistuin kohdistamaan leiman oikein, mutta nimettömään se menikin vähän väärään kohtaan. Ei se kyllä itseä haitannut lopulta yhtään. Tykkäsin tosi paljon lopputuloksesta.

1

Otin vielä lähikuvaa tuosta kivasta kimalluksesta, mikä tuossa lakassa on.

2

Viikonlopun jälkeen on kerrankin puhtia aloittaa uusi viikko, vaikka se vajaa onkin pääsiäisen vuoksi. Miten teidän viikonloppu sujui?

Käytetyt tuotteet:

 • Trind Nail Balsam & Nail Repair
 • Essie First Base
 • Depend Cinderella Glow (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslaatta MoYou London Pro Collection XL – 02
 • Leimauslakat Essence valkoinen ja Colour Alike vaaleanpunainen
 • Leimojen päällä Seche Vive

2 thoughts on “Depend Cinderella Glow”

 1. Kuulostaa mukavalta siun viikonloppu ^.^
  Meillä oli miehen kanssa lauantaina meidän hemmottelu päivä; nukuttiin pitkään, tehtiin hyvää ruokaa, käytiin elokuvissa ja illalla vielä ravintolassa syömässä 🙂 Oli mukava viettää yhteistä laatuaikaa.
  Ihanan nätit nämä lakkaukset, kauniisti kimaltelee toi Cinderella Glow ♡

Leave a Reply