Depend – Once upon a time

Olin toissaviikon lomalla ja käytiin mutka Haaparannassa, eli oikein ulkomailla!

Pyörähdettiin IKEAssa, mutta sieltä en oikein ostanut mitään, mitä nyt lautasia ja paistinpannun. Tärkein syy visiitille oli se, että pääsee hetkeksi pois kotoa ja jos saisi vähän aivoja nollattua. Ei se hirvittävän hyvin onnistunut, sillä lomaviikolla tuli käytyä töissä ja suunniteltua muutenkin töitä pomon kanssa puhelimitse. Mä oon niin kuollut ennen kuin maaliskuu on ohi, mutta yritän ottaa päivän kerrallaan.

Mutta tosiaan käytiin muuallakin kuin IKEAssa. Pyörähdettiin marketissa hakemassa myös Batteryä, se on niin paljon edullisempaa ostaa sieltä, mitä rajan tältä puolelta. Siinä kassoille mentäessä kävin kosmetiikkaosaston läpi ja silmät osuivat Dependin hyllyihin ja näihin lakkoihin. Mä en hirveästi tykkää näin pienistä pulloista, mutta en voinut vastustaa näin nättejä lakkoja.

IMG_6504

Kokoelman nimi on Once Upon a Time ja se kattaa 8 lakkaa. Neljä cremeä ja neljä näitä holohitulalakkaa. Mä en niitä cremejä edes katsonut, niitä löytyy kyllä itseltä dupeina varmasti. Näillä ei pullossa ole kuin numero, mutta netistä löytyi näille nimetkin. Vasemmalta oikealle nämä ovat: Mermaid Kiss, Miss Tinkerbell, Cinderella Glow ja Stardust Melody. Tästä linkistä näkyy myös nuo muut sävyt.

IMG_6506

Nämä neljä lakkaa ovat samanlaisia kuin Dance Legendin WoW Prismit, siksi varmaan ihastuinkin kaikkiin. En edes viitsinyt tarkistaa löytyykö dupeja, sillä nämä loppuvat kuitenkin aika nopeasti. Swatchasin tikuille lakat ja ne näyttivät tosi läpikuultavilta. Kynsille lakattaessa olen kuitenkin lakannut vain kaksi kerrosta ja saanut peittävän lopputuloksen. Nämä ovat myös tosi helposti lakattavia.

En ole ostanut Dependin lakkoja vuosikausiin, mutta ainakin näissä lakoissa on paljon parempi sivellin kuin aikoinaan, ihan kuin Essien lakoissa. Onko teillä tietoa onko kaikissa Dependin lakoissa nykyään tällainen sivellin?

IMG_6509

Vaikka nämä Dependin lakkapullot saisivat olla isompia, kyllä mä siltä mielelläni maksoin näistä neljästä n. 10 euroa, sen verran nättejä yksilöitä nämä kaikki ovat. ♥

En löytänyt näitä lakkoja mistään täältä, enkä tiedä tuleeko näitä Suomeen myyntiin ollenkaan, mutta jos tulee, suosittelen kyllä ostamaan.

4 thoughts on “Depend – Once upon a time”

  1. Apuaaa, ihania! 😮 <3 Löytyyköhän näitä Kicksiltä, se on ainoa mesta lähimailla jossa tiedän Dependiä myytävän. Pitää käydä kytistämässä, nämä on pakko saada 😀

    1. Ainakaan näitä en suomenkielisiltä verkkosivuilta onnistunut löytämään. Mutta eihän sitä tiedä, vaikka jossakin vaiheessa tulisi myyntiin asti. 🙂

    1. Hyvä tietää, että näitä löytyy jo täältäkin. Näin pieniin pulloihin ei kyllä saa kovin paljon tekstiä mahtumaan, joten ihan ymmärrettävää. Mua ärsyttää se, kun näillä kuitenkin on numeroiden lisäksi nimet. Miksi molemmat!?!

Leave a Reply