Ei se pieni vika haittaa

Teki mieli saada kynsille jotain tosi keväistä ja samalla halusin myös kokeilla uusia laattoja.

Ostin tämän Lina-merkkisen leimauslaatan oikeastaan vain tuon “tyhjän” kuvion vuoksi. Olen nähnyt, että sillä pystyy tekemään tosi kivoja liukuvärjäyksia ja tuo kiinnostaa itseä hirvittävästi. Ainoa miinus siinä on vain, että en ole onnistunut löytämään taktiikkaa, millä saisin tuon kuvion pyyhittyä niin, ettei se vie lakkaa mukanaan. Ei paha! Luulen, että vika on scraperissa, joten tutkimustyö jatkukoon. Koska en saanut tuota kuviota toimimaan, täytyy ottaa varasuunnitelma käyttöön. Toisella rivillä oikeanpuolimmainen kuvio näyttää ihan kivalta noinkin, mutta raitafriikkinä halusin kääntää sen kynsille eri tavalla. Kerrankin voi sanoa, että kiva kun oli sen verran lyhyet kynnet, että tuo kuvion kääntö onnistui helposti.

Pohjalle lakkasin Essien Tart Decon. Kaksi helppoa kerrosta. Sen jälkeen kaivoin Essencen valkoisen leimauslakan ja ryhdyin leimaamaan. En saanut leimoja nousemaan tästä laatasta ilman reikiä, enkä tasan lähtenyt tuota määrää paikkailemaankaan, joten nämä oli kaukaa tosi kivat!

1

Ei nuo reiätkään kyllä oikeasti häirinneet, tykkäsin näistä tosi paljon kaikesta huolimatta!

Käytetyt tuotteet:

 • Essie First Base
 • Essie Tart Deco (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslaatta Lina Make Your Mark 03
 • Leimauslakka Essence valkoinen
 • Leimojen päällä Seche Vive

 

Tallenna

4 thoughts on “Ei se pieni vika haittaa”

 1. Tuo laatta olis kyllä must have -tuote. Jos jostain kummasta syystä et laatasta tykkää niin mulle voi tarjota ;D

  1. Hih, en mä usko, että tästä ihan heti olen luopumassa, tässä on sen verran kivoja kuvioita! 😀

  1. Tämä maksoi 14 euroa ja Hypnotic Polishilta ostettu. Täytyy vielä testailla noita muitakin kuvioita miten ne toimii! 🙂

Leave a Reply