Ei vielä liian jouluiset

Mun mielestä valkoisen ja kultaisen yhdistelmä on kovin jouluinen. Silti halusin yhdistää Picture Polishin Havenin (vaikka eihän se ihan valkoinen ole) ja kultaiset koristelut.

Olin laiskalla päällä, enkä jaksanut lakata kahta kerrosta enempää, vaikka kolme olisi varmaan ollut paras ratkaisu tälle lakalle.

Tein leimat ensin pikkurilliin MoYoun Minimal Collection -02 -laatasta. Raitoja jälleen kerran. 😉

Yritin keksiä tuohon sopivia leimoja, mutta se osottautui kovin haasteelliseksi, sillä kynsieni mitat ovat jälleen ihan minimissään. Pidin pidemmän miettimistauon ja kävin asentamassa tulostimen ajurit äitini koneeseen. Tulin takaisin kotiin ja sitten päädyin tekemään keskisormen ja nimettömän leimat MoYoun Fashionista Collection -04 -laatasta.

Leimat onnistui tosi hyvin ja olen kyllä ollut enemmän kuin tyytyväinen tuohon MoYoun leimasimeen.

1

En nyt ole ihan varma onko nämä jouluiset vai ei, mutta tosi kivat kuitenkin! Tykkään näiden kahden värin yhdistelmästä tosi paljon ja tuo oli hyvä ratkaisu, että kaikissa kynsissä oli eri leimat.

Käytetyt tuotteet:

  • Picture Polish Haven (x2)
  • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
  • Leimauslakka Maybellinen kultainen
  • Leimauslaatat MoYou London Minimal Collection -02 ja Fashionista Colection -04
  • Leimojen päällä Seche Vive

14 thoughts on “Ei vielä liian jouluiset”

  1. Aivan ihanat! ❤ Ei ollenkaan (liian) jouluiset, vaikka varmasti nämä jouluunkin passaa.

  2. Onpa nätit 🙂 Täytyy itsekin tutustua tarpeen tullen tuohon MoYoun leimasimeen. Vielä oon pärjännyt kuitenkin BPS:n kirkkailla.

    1. Kiitos! Eihän se kannata, jos saa nuo toisetkin pelittämään. Minä en enää saanut, joten pakko oli keksiä jotain tilalle. 🙂

Leave a Reply