Elokuun kosmetiikkaostokset

Tiedin jo etukäteen elokuun olevan kamala kuukausi töihin palatessa, joten paljon mikään muu ei ollut mielessä töiden ja remontin lisäksi.

Ihan kokonaan ei kuitenkaan kynnet ja kosmetiikka päässyt unohtumaan, sillä onnistuin mä silti ostamaan jotain! Lakkoja en tällä kertaa, mutta jotain kosmetiikkaa kuitenkin.

Jokakuukautinen LF-boksi lasketaan tähän mukaan. Täällä olenkin esitellyt tuon boksin sisällön.

IMG_7726

Oikeastaan tämän lisäksi jotain uutta itselleni oli Maybellinen voidemainen kulmaväri. Tästä olen nähnyt postauksia ja kehuja, joten oli kiva ostaa se myös itselle testiin. Tällä taisi olla hintaa n. 17e.

IMG_7753

Yleensä käytän kynää sen nopeuden vuoksi, mutta tämäkin on musta hyvä vaihtoehto. Sivellin on hyvä ja toimiva, purnukka kestää ikuisuuden, mutta itselläni en ainakaan saanut tätä pysymään tahriintumatta koko päivää. Tosin taisin kyllä tehdä jotain (esim pidin aurinkolaseja), joka hinkasi kulmakarvaa päivän aikana ja väriä kului pois.

IMG_7755

Itse ostin sävyn Dark Brown, joka on aavistuksen liian lämmin sävy itselle. Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että ostin tämän siksi koska halusin kokeilla tätä ja tämä sävy oli ainoa hyllyssä. 😀 On tuo sävy kuitenkin niin lähelle sopivaa, että pystyn tätä kyllä helposti käyttämään.

Näiden ostosten lisäksi perusjuttuja tuli ostettua, eli hoitoainetta ja kuivashampoota, niistä ei kovin montaa euroa tullut lisää saldoa tämän kuun ostoksiin.

Kovin kalliiksi kosmeostokset eivät elokuussa tulleet, mutta sitä rahaa palaa nyt ihan kiitettävästi muuallekin. Näin pikaisesti laskettuna summa jää alle 50 euron.

Nyt Picture Polish julkaisi jälleen kokoelman, mutta itselleni niistä ei ole mikään must have lakka. Kauniita ovat kaikki, mutta jotenkin jäi fiilis, että ne jotka olisin voinut ostaa, ovat hyvin lähelle sitä jotka itseltä jo löytyy. Onneksi tulossa on kuitenkin magneettilakkatilaus, että jotain uutta saa kynsisarallakin. 😉

Leave a Reply