Essence Blossom Dreams Water Based Top Coat

Pikaisella shoppailureissulla Halpa-Halliin silmiini osui Essencen Blossom Dreams -vesipohjainen topperi. Tätä on tarkoitus käyttää yhdessä saman sarjan Mirror Effect -jauheen kanssa, mutta asiaa googlailtuani en ollut hirvittävän vakuuttunut lopputuloksesta. Ihan kiva, mutta itse haluaisin täydellisemmän efektin. Ostin lakan kuitenkin testiin ja onhan tästä hyötyä myöhemminkin jos aine vain toimii.

Kauan on ollut tiedossa se fakta, että folioita käytettäessä pikakuivattajat kurtistaa folion, eikä lopputulos ole sitä mitä piti. Olen käyttänyt joitakin tavallisia toppereita, mutta nekin aavistuksen kurtistaa. Halusin testata mitä tämä vesipohjainen topperi tekee folioille ja ajattelin jakaa sen myös teidän kanssanne.

Laitoin useammalle swatchaustikuille foliota testiin. Näitä oli vähän hankala saada tuolta pyöreämmästä kohdasta nätisti, joten kiinnittäkää huomiota enemmän tikun kärkeen.

BeFunky Collage1

Sain osaan tikuista folion siirtymään ihan hyvin ja ilokseni huomasin, ettei tuo topperi kurtistanut folioita ollenkaan! Ensimmäinen tikku on vähän huono esimerkki, sillä se näytti tuolta jo ennen topperia.

BeFunky Collage2

Päällyslakan kestää kuivua omaan makuun aika kauan, mutta eihän tämä mitään pikakuivattajaa olekaan. Karkeasti arvioituna kuivuminen näillä tikuilla kesti 10-15 min.

Kun topperi oli täysin kuivaa, laitoin vielä kokeeksi pikakuivattajaa siihen päälle.

IMG_3437

Ruttuun veti.

Tämän testin perusteella tuo vesipohjainen päällyslakka sopii oikein mainiosti folioiden päälle, jos vain malttaa odottaa kuivumisen ajan. Ehkä vielä joskus löydän hyvän mirrorjauheenkin (IsaDoran kiinnostaa, mutta en ole vielä löytänyt sitä meiltäpäin), jolla saa lakan kanssa hienon efektin aikaiseksi niin tämä sopii sitten siihenkin tarkoitukseen!

Löytyykö teiltä tämä topperi ja oletteko kokeileet noita mirrorjauheita?

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

2 thoughts on “Essence Blossom Dreams Water Based Top Coat”

  1. Ei ole tuota Essenceä, aion kyllä ostaa, sillä IsaDoran Chrome Top Coat on niin pienessä pullossa, ettei se kovin kauan voi riittää. Tein muuten tieteellisiä kokeilta. IsaDoran Top Coatia tarvitaan kolme kerrosta, niin sitten kestää laittaa pikakuivattajaa. Yhden kerroksen jälkeen tulee pahoja halkeamia, ihan kuin olisi laitettu sitä krakeelilakkaa, mikä se nyt oli nimeltään?

    1. Mä en ole vielä löytänyt edes sitä Chrome topperia. 😀 Mä mietinkin, että paljonko pitää laittaa lakkaa, että pikakuivattajan pystyy laittamaan siihen päälle, joten hyvä kun kerroit! 🙂

Leave a Reply