Essence STAMP IT!

Moni onkin hankinut Essencen uutuusleimasimen ja minäkin ostin sellaisen heti kun sen vaan kaupasta bongasin. Täytyyhän se kokeilla, jos näitä saa ihan marketista ostettua. 🙂

Settiin kuuluu pahvinen kotelo, jonka sisällä on kirkas leimasin ja scraper. Hintaa tällä setillä taisi olla hiukan alle 4,5€.

1

Ensimmäisellä ostokerralla mulla sattui vain vähän huono tuuri, sillä joku fiksu ihminen oli pöllinyt setistä tyynyn leimasimen sisältä. Mikä pointti!? Se oli siis oikeasti pöllitty, sillä huomasin teippisinettien olevan revitty pois (mitä en ostovaiheessa huomannut). Menin takaisin kauppaan ja sainkin sitten uuden tilalle. Tässä vaiheessa tietty tarkistin, että teipit oli paikallaan ja saan sitä mistä maksan.

Hetihän sitä piti päästä kokeilemaan miten leimasin toimii. Ja hyvinhän se toimii! Kokeilin paperille ensin leimata ja tosi nätisti hankalemmatkin leimat nousevat tällä. Siinä vaiheessa kun testasin kohdistamista, huomasin saman kuin moni muukin, eli pohja on hyvin epätarkka ja se vääristää kuvaa vaikeuttaen kohdistamista.

Tässä vähän vertailua. Ensimmäinen kuva on Essencen leimasin.

2

Kuten näkyy, pohjan läpi on vaikea kohdistaa. Tässä vertailuna MoYoun leimasin, josta saa pohjan kokonaan irti.

3

Tällaisella asialla on itselleni tosi iso merkitys leimatessani lähes jokaiset koristelut.

Mietin miten leimasimesta saa käyttökelpoisen omaan käyttöön. Ehdin jo pohtia pohjan sahaamista ja vaikka mitä muuta yhtä fiksua, kunnes älysin kokeilla tuota Essencen tyynyä MoYoun leimasimeen. Kas vain, sehän sopii siihen kuin valettu. Omalta osaltani problem solved!

Eli kannattaa kokeilla tyynyä toiseen leimasimeen, jos epätarkkuus häiritsee omaa suoritusta, veikkaisin tuon tyynyn sopivan moneen muuhunkin leimasimen runkoon. 🙂

Tietenkin paras vaihtoehto tälle olisi se, että se olisi jo ostettaessa täydellinen setti, mutta omasta mielestäni tämä ei sitä ollut. Tyyny on loistava, mutta tuo leimasimen pohjan sameus haittaa tarkkaa kohdistamista. Jos et kuitenkaan omista tällaista läpinäkyvää stamperia ja netistä tilaaminen ei ole vaihtoehto, suosittelen lämpimästi tämän setin hankkimista.

Löytyykö tämä teiltä jo ja mitä mieltä te olette olleet?

Leave a Reply