Essence – Walking On Sunshine

Huh huh, täytyy myöntää, että kaikki tuntuu jotenkin epätodelliselta tällä hetkellä!

Korona on uutisissa koko ajan ja kieltämättä se vaikuttaa omaankin elämään aika voimakkaasti. Vielä viime viikon torstaina olimme siinä luulossa, että olemme lähdössä nyt maanantain kohti Leviä ja siellä olevaa viikon kestävää konferenssia, olemme osallistumassa eri tapahtumiin, jossa jalkautetaan hankkeiden tuloksia, sekä olemme myös itse järjestämässä tapahtumia. Yhtäkkiä torstaina illalla kalenteri tyhjeni aika totaalisesti kaikista tapahtumista, kun kaikki peruttiin tai siirrettiin syksyyn. Meillä ohjeistettiin varautumaan etäpäiviin, eikä palavereihin saa osallistua muuten kuin etänä. Jopa paikkakuntien välistä matkustamista rajoitetaan. Meillä siis toimipisteet kolmella eri paikkakunnalla, eikä niidenkään välillä saa liikkua. Hirvittää kyllä, miten tämä kaikki vaikuttaa talouteen, varsinkin pienissä yrityksissä. Vaikutukset näkyy varmasti vielä pitkään.

Mutta tässä teille jotain muuta kuin koronaa.

Instassa tästä jo postasinkin tovi sitten, mutta olen nyt löytänyt sen sinapinkeltaisen lakan, jota olen vajaan vuoden etsinyt! 😀 Katselin Essencen uutuuksia lakkahyllyllä Kärkkäisellä ja silmiini osui oitis tämä kiva Walking on Sunshine. Juuri sitä mitä olin etsinytkin! ♥

Harmikseni tämä lakka ei ollut ihan niin peittävä kuin olen Essencen lakoilla lakatessa tottunut, sillä tämä oli musta vähän jelly. Sain kuitenkin kohtuullisen peittävät kahdella kerroksella, mutta kolmaskaan ei olisi paikoiten ollut pahitteeksi.

Tämän kaveriksi halusin yhdistää Colour Aliken Martini Olive -leimalakan. Sopivat leimat löytyivät MoYoun Illusion collection -10 -laatasta.

Leimasin kolme kynttä samalla (ylärivi, kolmas vasemmalta), nimettömän eri kuviolla samasta laatasta (alarivi, kolmas vasemmalta) ja pikkurillit jätin kokonaan ilman leimoja.

1

Tässä vielä lähikuvaa tuosta Martini Olivesta, se on kyllä tosi kiva!

2

Näköjään noissa makrokuvissa huomaa, että mun Seche Vive ei ole jotenkin tasoittunut tuota kuvaa ottaessa, tai lakka on jotenkin muuten vähän huonossa hapessa. Täytyy vähän tutkailla tilannetta, pitääkö korkata kokonaan uusi pullo vai riittääkö ohentaminen tuon elvyttämiseen. 🙂

6 thoughts on “Essence – Walking On Sunshine”

Leave a Reply