Essence – Wanna be your sunshine

Mulla on ollut tosi paljon nyt värikkäitä kynsiä, on ollut sinistä, pinkkiä, vihreää ja nyt keltaista! Ehkä tämä kesä jotenkin vaikuttaa?

Tällä kertaa lakkasin kynnet Essencen Wanna be your sunshine -lakalla, kun muistelin sen olevan helppo keltainen, koska olenhan sillä lakannut aika vasta. Piti sitten tarkistaa ja edellisen kerran lakka on ollut kynsillä 5 vuotta sitten, eli ei se nyt ihan vasta ollutkaan. Joka tapauksessa lakka on helppo lakattava, mutta kolmellakin kerroksella oli kohtia, jotka kuulsi läpi. Mun mielestä mulla on paremmin käyttäytyviä keltaisia nykypäivänä, ainakin se joku, johon tämän lakan sekoitin. 😀

Nappasin kotoa pari random-laattakoteloa ja leimalakkaa mukaan toiselle talolle ja niistä sitten yritin löytää kivoja matcheja tälle pohjalakalle. Päädyin tosi vanhaan leimaan laatasta S10. Laatan olen ostanut joskus vuonna miekka ja kypärä, mutta onneksi nämä laatat ei mene pilalle ajan saatossa.

Tykkään edelleen yhdistellä samansävyisiä leimoja kuin pohjalakka, siispä yhdistin Colour Aliken vaaleankeltaisen lemonade-leimalakan tähän lakkaukseen.

3

Lopputulos oli oikein paljon omaan mieleen, vaikka leimat ovatkin tosi vanhasta laatasta peräisin. Omistan vieläkin jotain PUEENin tai Bundle Monsterin laattoja, joita ei kyllä ehkä tule koskaan käytettyä, mutta en kyllä raaski niistä luopuakaan, eikä ne kyllä varmaan muualle kelpaisi kuin metallinkeräykseen. 🙂

Mun mielestä oli hyvä idea napata mukaan laattoja ja lakkoja, joista on sitten “pakko” keksiä yhdistelmiä, eikä aina valita niitä uusimpia ja mieluisampia laattoja koristeluihin. Näin saa paremmin kierrätettyä koko kokoelmaa kynsillä.

 

4 thoughts on “Essence – Wanna be your sunshine”

  1. On mullakin jokunen Pueenin laatta vielä, en muista onko Bundleja. No tällä leimausinnolla ne kaikki pölyyntyy, en vaan saa mitään järkevää enää aikaiseksi. Kiva kuitenkin ihastella muiden tekeleitä, kauniin kesäiset nämäkin <3 aivan ihkut!

    1. Kiitos! 🙂 Mulla varmaan hiipuu nyt tahti postausten kanssa kun raksalla on kiirettä, mutta jospa sitä jossakin välissä ehtisi vielä lakkaillakin.

Leave a Reply