Essence – Zero to Hero

Tämä lakka on mulla jo toistamiseen kynsillä lyhyen ajan sisään. Olen pyöritellyt samoja uusia lakkoja lakkauspöydälläni, enkä ole jaksanut kaivaa uusia lipaston uumenista. Osasyy on kyllä se, että meillä on vähän taas liikaa tavaraa kertynyt rempoista johtuen mun lakkaushuoneeseen lipaston eteen.

Tämän lakan valitsin oikeastaan siksi, että halusin parittaa Colour Alike Golden Lime -lakan jonkin harmaasävyisen lakan kanssa ja matata lakkauksen. Jokin vaaleampi harmaa olisi ehkä ollut parempi, mutta kuten olen aiemminkin mainninnut, lakkausten tummuminen estää vaaleiden lakkojen käytön, jos joudun olemaan pidemmän aikaa samoilla lakkauksilla. Nyt tiesin, ettei ole aikaa vaihtaa lakkauksia kovin pian, joten olosuhteiden pakosta valitsin tummemman lakan pohjalle.

Kaveriksi tosi simppelit leimat Nicole Diary laatoista 041 ja L04.

ND L04

Noita viivoja on yleensä melko mahdoton saada leimaamalla mun kynsille täysin suorina, joskus onnistuu ja joskus ei. Nyt ei. 😀 Oli ne silti tarpeeksi suorassa ja suoria, että ne pystyi jättämään kynsille, enkä ottanut uusiksi.

1

Päälle vielä OPIn mattalakka ja jälleen kerran saatiin aikaiseksi lakkaus, joka ei ehkä ole niin mun värinen, mutta tykkään kovasti tästä yksinkertaisuudesta ja väriyhdistelmästä! 🙂

Leave a Reply