Essie – Check your baggage

Muistin, että mulla on keväällä ostettu Essien kiva kirkas lakka, joka sopii täydellisesti kesään. Nappasin sen mukaan kotona käydessäni ja tilaisuuden tullen lakkasin kynteni. Oikeastaan oli pakkorako, sillä edelliset lakkaukset olivat lohkeilleet kynsillä ja yritän lakkailla aina kun mahdollista, että on jotain kynsien suojana. Toistaiseksi mulla on vielä melkein kaikki kynnet tallella, ainoastaan oikean käden peukalon kynnestä puuttuu nurkka.

Edellisellä kerralla yhdistin tähän lakkaan mustan, tällä kertaa laitoin valkoisen. Leimalaataksi valikoitui MoYou Londonin Artist Collection 01.

Leimat onnistui ihan hyvin, tein ne Colour Aliken valkoisella, jota en ollut aiemmin käyttänyt. Ehkä nuo isoimmat kohdat kuultaa aavistuksen läpi, mutta ei kyllä mitenkään pahasti.

5

En tiedä onko mulla jotain ylimääräistä sormissa näissä kuvissa, vai onko se vain jotain heijastusta? En huomannut kyllä kuvausvaiheessa tuota, mutta minusta se näyttää melkein joltain hempeältä highlighteriltä! 😀 Varsinkin keskisormessa näyttää siltä, että siinä on jotain, joka siihen ei kuulu. 😀

2 thoughts on “Essie – Check your baggage”

Leave a Reply