Essie Flying Solo Collection – Check Your Baggage

Tämä kirkas vaaleanoranssi Check Your Baggage oli oikeastaan se suurin syy, miksi tilasin pari lakkaa tuosta Essien kokoelmasta. Tämäkin lakka oli tosi helppo lakattava ja peitti kahdella kerroksella.

Kokeilin tähän lakkaan monia eri sävyvaihtoehtoja koristeluihin ja päädyin lopulta varmaan mustaan. Leimat tein Nicole Diary 023 -laatasta.

Leimat onnistui hyvin, mutta ehkä mun olis pitänyt pikkuisen paremmin miettiä leimakuviota.

1

Siinä vaiheessa kun sain kynnet lakattua niin tajusin, että nämähän näyttää suurinpiirtein siltä, miltä varoitusnauhat ja varoituskyltit näyttää. 😀

12 thoughts on “Essie Flying Solo Collection – Check Your Baggage”

 1. Ihana sävy lakassa! Mulla ei taida löytyä mitään vastaavaa, mutta onko tää nyt jostain sellaisesta kokoelmasta jota ei Suomesta saa?
  Leimaus on hauska, ainakin on erottuvat kynnet:)

  1. Se on tosi kaunis lakka, sopii ihan täydellisesti kesään. Itselläkään ei löydy vastaavaa, joten siksi oli pakkohankinta. Ei mitään käryä siitä, onko sellainen mitä ei saa täältä, mutta onneksi kuitenkin “suomisudilla” on kaikki Essiet nykyään.
   Oli tosiaan melko erottuvat! 😀

 2. Vau, todella hienot :O

  Vähän harmittaa, että täältä meiltä päin Essie alkaa kadota, nyt Kicksikin on ilmeisesti merkistä luopumassa (Rituals tuli tilalle), kun kaikki telineet hävisi ja ne oli itseasiassa alelaarissakin, nyt olivat sijoittaneet lasiseen hyllypäätyyn. Jos joku tietty sävy olisi mieleen, niin olisi helppo käydä livenä katsomassa. Sokos on tällä hetkellä ainoa, mutta sinnekin tuntuvat ottavan vain yhden erän uusia kokoelmia ja kun loppuu, niin loppuu.

  1. Kiitos! 😀

   Mäkin olen huomannut, että ei enää Essietä löydy kuten ennen, varmaan nuo halvemmat lakat vie tilaa hyllyistä. Nämä on kuitenkin sen verran arvokkaita, että se taitaa olla se suurin syy, ettei mene kaupaksi.

 3. Ihastuin näihin ja edellisiin kynsiin! Nuo lakkojen sävyt ja kuviot <3 Itse en saa leimoista läheskään noin hienoja 😀 Mistä muuten tilasit lakat ja meniko kauan toimituksessa?

  1. Kiitos paljon! 🙂 Tilasin lakat ihan ebaysta, tulevat jenkeistä, joten reilu viikko tai pari viikkoa menee toimituksessa yleensä. Niin oli tälläkin kertaa. 🙂

Leave a Reply