Heinäkuun LFBeautybox

Jee, boksi tuli jo maanantaina, eli melkein jo alkukuusta!

IMG_7362

Kurkataanpas boksin sisältöön!

LANCER Omega Hydrating Oil

Kasvoöljy. Tässä ei ole tuoksua, jee! Ehdottomasti menee kokeiluun. Tässä pienessä putelissa on 5 ml ja 30 ml maksaa 75$.

IMG_7368

SVR Laboratoires Sebiaclear Gel Moussant Cleanser

Tämä pikkuruinnen geelimäinen puhdistustuote on toinen boksissa olevista putsareista, mikä on mielestäni outoa. Tämä on tarkoitettu taas eri tyyppiselle iholle kuin se toinen putsari, joka boksissa löytyy. Tämä on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle, kun tuo toinen on taas tarkoitettu herkälle iholle. Tämä pikkuinen tuubi on kokoa 10 ml, kun 200 ml maksaa 15,50$.

IMG_7369

Filorga UV-BRONZE After Sun Anti-Ageing Gel

Rahoittava geeli, joka ravitsee ihoa, syventää päivetyksen sävyä ja pidentää sen kestoa. En usko tarvitsevani tätä tuotetta, sillä en tykkää auringossa oleskellakaan, mutta siskolle tämä varmaan kelpaa hyvin. 🙂 Tuubissa 50 ml ja 200 ml:n tuubi maksaa 28€.

IMG_7370

Kérastase Reflection Bain Chromatique Riche

Shampoo ei oikein iskenyt, mutta menee käyttöön. Sopii värjätyille ja vaalennetuille hiuksille, eli juuri minulle. Tuotteen luvataan antavan hiuksille optimaalista kosteutta ja kiiltoa. 500 ml tätä tuotetta maksaa n. 30€. Boksissa tullut koko on 80 ml. Näppärä ottaa mukaan reissuihin ja siihen käyttöön se varmasti päätyykin.

IMG_7371

First Aid Beauty Face Cleanser

Tässä se boksin toinen putsari. Tämä puhdistusaine on hellävarainen ja tehokas. Ei kuivata, eikä ärsytä ihoa, mutta poistaa silti kaiken mahdollisen ylimääräisen kasvoilta. Olen tykännyt tämän sarjan muista tuotteista, joten mielenkiinnolla kokeilen tätäkin. Nämä kun ovat eivät tuoksu juuri miltään tai jos tuoksuvat, eivät omaan nenääni pahalle ja nämä sopivat herkälle iholle. Tämä tuubi on 28,3 g, kun 142 grammaa tuotetta maksaa 17 euroa.

IMG_7372

Doucce Freematic Highlighter

Tämä on tosi kiva korostustuote! En löytänyt yksittäishintaa tälle tuotteelle nopealla googlauksella, mutta kolmen paletti maksaa 41,50$.

IMG_7374

Boksi oli mielestäni ihan ok. Olisin toivonut jotain muuta toisen putsarin tilalle, mutta mielelläni kokeilen molempia. Kivoimmaksi tuotteiksi nousee kasvoöljy ja tuo korostustuote.

Mitä mieltä te olitte tämän kuun boksista, onko haukkunut hintansa?

2 thoughts on “Heinäkuun LFBeautybox”

  1. Musta oli tosi outoa, että boksissa oli kaksi putsaria. Tavasin pitkään lehtistä etsien jotain järkevää selitystä sille, tuloksetta. Mulla oli samat lempparit kuin sullakin:)

    1. No joo ja vielä eri tyyppisille ihoille, niin ihan varmasti toinen ei ole sitten mieluinen. Samaa tuntuu ihmettelevän muutkin boksin saaneet.

Leave a Reply