Helmikuun ostokset

Helmikuussa tuli tehtyä yksi iso tilaus LookFantsulle. Mun ei ollut tarkoitus tilata mitään, mutta edellisen kuun Pixi-metsästys harmitti takaraivossa ja sitten kun mies ilmoitti unohtaneensa hiusvahapurkistaan kannen auki ja osa vahasta oli kuivunut, joten mä urhoollisesti uhrauduin ja tilasin hänelle uuden. Siihen otin vain muutaman tuotteen mukaan itselleni. 😉

Sain vihdoin Pixin Glow Tonicin ja mukaan lähti myös Urban Decayn setting spray, sillä edellisessä ei montaa suihkaisua ole jäljellä. Näiden lisäksi mua on kiinnostanut tosi paljon tuo Glam Glown Supermud.

Tilaus on tosi arvokas, mutta tilaus ei sisältänyt heräteostoksia, vaan kaikki tuli “tarpeeseen”. 😉 Tämä setti maksoi n. 60€.

Pakko jakaa tämä ällökuva tuosta Supermudista! Tuohan on savinaamio vähän kaikkeen ihon ongelmiin. Mutta se syy, miksi tämän ostin oli se, että naamio imee itseensä esimerkiksi ylimääräistä talia, kuona-aineita ja bakteereja, sekä supistaa ihohuokosia. Oon nähnyt tästä paljon eri videoita ja kaikki tätä hehkuttaa, joten kyllä myös mun piti kokeilla. Ja onhan se mahtava tuote!

Kynsijuttuja on nykyään niin vähän sellaisia jotka sykähdyttää. Nämä Bow Polishin holohippuja sisältävät magneettilakat on jotenkin niin kiehtovia, että pari oli pakko tilata testiin. Alpha Omega HOLO ja Gravity HOLO magneetin kera oli mun valinnat näistä ihanuuksista. Näitä onkin ollut hyvä pitää nysäkynsillä, sillä näitä ei oikeastaan tarvitse koristella, sen verran hienoja ne ovat itsekseen. Molemmat näkyykin olevan out of stock, joten kyllä nämä muitakin kiinnostaa. Tilauksen arvo oli n. 28 euroa.

IMG_6481

Myös muuta ostin ihan tarpeeseen. Lumenen cc-voide oli loppu. Mä olisin voinut ostaa vähän aikaisemmin tämän jo jemmaan odottelemaan, mutta halusin ostaa tämän voiteen uudistetussa tuubissa. 😀 Tällä oli hintaa 16,80€, joka on minusta aavistuksen hintavampi kuin aikaisemmin, ei kovin montaa euroa kuitenkaan. Osaatteko sanoa onko?

IMG_6479

Näiden lisäksi ehdin ostaa vielä pari Catricen lakkaa, sekä Doven hoitoaineen (joka unohtui kuvasta). Nämä maksoivat yhteensä n. 10 euroa.

IMG_6482

Kokonaissaldoksi kertyi 115 euroa, mikä oli vähemmän mitä olin odottanut, sillä ostin omasta mielestäni paljon juttuja. Mutta hyvä näin! 🙂 Miten teillä meni?

6 thoughts on “Helmikuun ostokset”

 1. Supermud on kyllä vallan loistava mutta muakin aina vähän ällöttää nuo esiin piirtyvät huokoset naamiota käyttäessä:D
  Mun ostossaldo olisi jäänyt maltilliseksi, mutta menin ihan viime metreillä pamauttamaan tilauksen K4L:lle joten taitaa helmikuunkin kokonaissumma alkaa kakkosella, tai ainakin hyvin lähelle.
  Kivaa viikkistä!

  1. Se on se ällötys ja hienous. 😀
   Mulla on maaliskuulla näköjään jo ihan kiitettävä summa kerättynä, vaikka kuukautta on vasta pari päivää takana…
   Kiitos samoin!

 2. Mä olen käyttänyt Lumenen vanhanmallista CC-voidetta yhden tuubin verran joskus aikoja sitten, ja täytyy kyllä myöntää, etten ymmärrä ollenkaan sen erinomaisuutta. Minusta se on ihan kelpoa perusmeikkivoidetta, mutta ei sen enempää. Hyvä niin. Liekö uusittu painos samaa tasoa? En ole seurannut miten sitä on mainostettu.

  1. Mulla tuo CC-voide on oikeastaan käytössä siksi, että se sopii tosi hyvin mun iholle. Peittää tarpeeksi, eikä jätä liian pakkelimaista lopputulosta, josta en tykkää yhtään. Toisekseen moni meikkivoide ei toimi mulla kun on pintakuiva sekaiho, mutta tämä on ollut toimiva. Ihan totta, että varmasti on parempiakin olemassa, mutta en ole hirvittävästi edes metsästänyt uutta, kun tämä on toimivaa. Meneekö se tässäkin niin, että sitä tyytyy tähän kun ei paremmasta tiedä? 😀 Mun käsittääkseni nämä ovat ihan samaa kamaa, vaikka ulkoasu on uudistunut.

 3. Saman ominaisuuden olen huomannut TBS himalayan charcoal -naamiossa. Se myös imee tuolla tavalla ihohuokoset tyhjiksi kaikesta liasta,nam 😀 sehän on halvempi kuin tuo glamglow, joten aattelin vaan vinkata 🙂
  Itse tykkään tosi paljon lumene cc-voiteeksi, kohta varmaan käyttänyt 5 sellaista tuubia, ellei jopa enemmän. Olen samoilla linjoilla kanssasi, se sopii todella hyvin pintakuivalle sekaiholle. Pari kertaa olen käyttänyt muita meikkivoiteita, mutta ne eivät näytä ihollani yhtä hyvältä kuin lumene cc. Miksi siis vaihtaa…. haha 🙂

  1. Olipas hyvä vinkki, kiitos! 🙂
   Mulla tosiaan on sama ongelma ton meikkivoiteen kanssa, että ne ei näytä omalla iholla jostain syystä hyvältä, tämä CC-voide on ollut tähän asti paras mitä olen kokeillut. Mutta eihän se sitä kerro, onko joku parempaa, ei vain ole vielä tullut vastaan. 🙂

Leave a Reply