Huhtikuun LFBeautybox

Tämän kuun boksi tuli taas tosi myöhään. Omani sain keskiviikkona, eli 18. päivä. Muistan kuitenkin lukeneeni tästä sähköpostin, että boksi tulisi myöhässä, mutta ei se silti harmistusta muuta miksikään, jos boksin saa vasta yli puolen kuun jälkeen.

IMG_6826

Kurkistetaan sisältöön!

Dr Botanicals Bergamot & Poppy Seed Smoothing Body Exfoliating Bar

Tämä tuote tuoksui jo kauas boksista. Yleensä se aiheuttaa mulla heti inhokkireaktion, enkä pitänyt tästä tuoksusta yhtään, kun se oli niin voimakas. Tämä vegaaninen palasaippua (onko tämä saippua?) kosteuttaa, puhdistaa ja kuorii ihoa. Tämä tuote ei pääse mulla testiin, mutta yritän etsiä sille hyvän kodin. Tätä oli 100 g palanen ja se maksaa n. 20 puntaa.

IMG_6827

NUXE Moisturising cream Crème fraîche® de beauté

Hienosta nimestään huolimatta kosteusvoidetta. En pitänyt tämänkään tuotteen tuoksusta, joten ei päädy käyttööni. Tuubi on 15 ml kokoinen, eli aika pieni. 30 ml tätä tuotetta maksaa 16.50£.

IMG_6830

Emma Hardie Amazing Face Natural Lift and Sculpt Moringa Cleansing Balm

Yritin tutustua tähän puhdistusvoiteeseen videon avulla, mutta yritykseksi se jäi. Kiinnitin vain huomiota videossa puhuvan naisen hiuksiin ja yritin miettiä miten ihmeessä ne on laitettu, miksi se tötterö on pään päällä? 😀 No, joka tapauksessa tätä täytyy varmaan kokeilla ihan itse. Tässä purnukassa on 15 ml ja 100 ml maksaa n. 55€.

IMG_6829

PÜR Fully Charged Mascara

Tätä on ihan kiva kokeilla. Verkkokaupan kommenttien mukaan tämän pitäisi olla superhypermahtava, ei paakkuunnu ja tekee ripsistä pitkät ja tuuheat. Senpä näkee! Täysikokoinen ripsari maksaa 22$.

IMG_6832

NIP + FAB Glycolic Fix Daily Cleansing Pad

Puhdistuslappuja, näitä on aina kiva kokeilla! Pakkauksessa on 10 kappaletta, joten ehtii hyvin saada tuntumaa tähän tuotteeseen. 60 kappaleen pakkaus maksaa n. 13£.

IMG_6835

GlamGlow SUPERMUD

Tämä naamio oli spoilattu edellisen boksin yhteydessä, joten tiesin, että jotain kivaa on tulossa! Tein juuri arvostelun näistä maskeista ja tämä on kyllä ehdoton suosikki näistä. Nytpä tätä löytyy jemmasta vähän lisää! 🙂 Sephoran sivuilla tällaista 15 ml purnukkaa myydään 24$ hinnalla.

IMG_6833

Edellisen kuun järjettömään boksiin verrattuna tämä oli kyllä pieni pettymys. Kolme ylintä tuotetta oli vähän niin kuin blaah, mutta kolme alinta taas ihan jees. Osa tilaajista on ilmeisesti saanut tuon Emma Hardien tuotteen tilalla hampaiden valkaisuliuskoja, mäkin olisin kyllä halunnut niitä kokeilla ennemmin.

Noh, taas odotellaan ensi kuuta, jospa se olisi parempi! 🙂

2 thoughts on “Huhtikuun LFBeautybox”

  1. Mä en jotenkin innostu LF boxista koska siinä on niin paljon outoja merkkejä. Tykkään tutuista ja turvallisista, oon kait niin tylsä 😀 ehkä tuo GG olisi kiinnostanut eniten!

Leave a Reply