It was fun while it lasted

Mun on pitänyt tehdä teille postausta siitä, miten hyvin Trindin Nail Balsam ja Nail Repair ovat auttaneet saamaan mun kynnet hyvään kuntoon. En vain ole saanut aikaiseksi otettua nakukynsistä kuvia, pari kännykkäräpsyä olen ottanut. Tässä niistä ensimmäinen:

2

Kuten huomaatte, mulla ei ole enää yhtään liuskottumia kynsissä ja ne näyttää tosi kivalta. Paitsi tietenkin iho, joka on kuiva korppu ennen rasvaamista, mutta teen sen aina vasta lopuksi.

Viime viikolla oikean käden keskisormen kynsi otti damagea kun yritin irrottaa akkuporakoneen akkua. Palanen napsahti. Ajattelin, että pystyn kasvattamaan sen takaisin ilman, että lyhennän kynsiä. Oikeankäden etusormen kynsi oli eri mieltä. Se halusi myös napsahtaa nurkasta poikki ihan noin vain, en edes tiedä osuinko sillä johonkin (Alla oleva kuva on myös kännyräpsy, jossa on jonkinsortin filtteri päällä kun on noin silotettu iho. 😀 ).

IMG_20180207_182241

Tästä suivaantuneena lyhensin ihan kaikki kynnet nysäksi ja nyt taas ärsyttää.

Lakkasin kuitenkin kynnet, etten ihan nakuna kuitenkaan pysty olemaan. Kynsillä OPIn My Private Jet ja koristelin ne saman merkin I Snow You Love Me:n glittereillä.

3

Jotenkin tuo kimalteleva glitterinauha nimettömässä on tosi kiva ja se vetää huomion pois nysästä etusormen kynnestä, joka ärsyttää eniten.

Nyt ei tule varmasti lakattua kuin yksivärisillä, joten kynsipostauksia ei ole ainakaan muutamaan postaukseen tulossa, mutta otetaan muita aiheita tilalle. Toivotaan nopeaa kasvua näille, kyllä mä edelleen uskon Trindin parantavaan voimaan. 🙂

4 thoughts on “It was fun while it lasted”

  1. Tsemppiä tähän jokatalviseen projektiin! Kyllä ne Trindit tuotteet vaan on hyviä, itsekään en uskalla niistä enää luopua…sun kynnet näytti kyllä tosi hyvältä ennen damagea!

    1. Todellakin on nyt ollut kaksi viimeisintä talvea pelkkää kasvatusprojektia. :/
      Mutta onneksi nämä tosiaan kasvaa! 🙂

  2. Mie voin antaa siulle vertaistukea, täällä nimittäin myös yksi kynsi otti ja lohkes, joten miun piti viilata kaikki nysäksi. Eli I feel your pain! ♡

    1. Oh no, sullakin! 🙁 Toivottavasti sulla kasvaa edes nopeesti pitkäksi, mulla nimittäin tämä kasvukin on aika hidasta.

Leave a Reply