Joulukalenterin sisällöt päiviltä 1-5

Ajattelin, että jos vain suinkin ehdin, teen aina keskiviikoksi lyhyen koosteen Lookfantastic-joulukalenterin sisällöstä. Tässä ensimmäiset viisi päivää.

IMG_5926

1. Illamasqua Lava Lips Marbled Lipstic

Tämä on tosi kivan näköinen ja värinen puna, mutta kun en käytä punia, niin eteenpäin menee. Tämä on kyllä niin kaunis marmorimaisine kuvioineen, että sen melkein voisi jättää itselle koristeeksi. 😀 Hintaa tälle punalle kertyy 23,45€.

2. Ciate Fierce Flicks

Mulla taitaa olla kolme silmänrajaustussia korkkaamatta vielä laatikossa, niin harvoin tulee enää näitä tusseja käytettyä. Ehkä tätä kuitenkin täytyy kokeilla! Hintaa tuotteella on n. 19$.

3. Grow Gorgeous Scalp Detox

Tämä on tosi mielenkiintoinen päänahan kuorinta, mutta tuoksuu ihan älyttömän voimakkaasti, joten nähtäväksi jää, pystynkö käyttämään. Tätäkin kirjoittaessa siirrän koko ajan tuota tuotekoria kauemmas itsestäni, sillä se tuoksu on todellakin voimakas! Tässä tuotetta 50ml ja 190ml tavaraa maksaa 35,45€.

4. First Aid Beauty Ultra Repair Cream

Tähän merkkiin olen tutustunut jo Beautyboxin yhdessä tuotteessa, joka sekin oli kiva. Tästä pitäisi löytyä vaikka mitä kosteuttavia aineita, mm. sheavoita. Tuoksuu omaan nenään oikein miellyttävältä, joten ehdottomasti jää käyttöön. Tuubilla kokoa 57,7g ja hintaa 11,95€.

5. Balance Me Flash Cleanse Micellar Water

Mukava kokeilla muiden merkkien misellivettä, jos sieltä vaikka löytyisi uusi suosikki! Kalenterista löytynyt putkilon koko on 30ml, kun 180ml vastaava maksaa 18,95€.

Siinäpäs viisi ensimmäistä luukkua, miltä tämä teidän mielestä näyttää? Oman käytön kannalta jos ajattelen, niin alle puolet jää käyttöön, sillä kaksi viimeistä tuotetta pystyn varmasti käyttämään, muut saattavat päätyä eteenpäin. Mielenkiinnolla odotan kuitenkin tulevia luukkuja! 🙂

4 thoughts on “Joulukalenterin sisällöt päiviltä 1-5”

    1. Joo, mäkin tulin siihen tulokseen, että en edes uskalla kokeilla sitä, kun tuskin saan sitä hajua pestyä pois ja sen jälkeen kyllä tekee kuolemaa! 😀

Leave a Reply