Joulukalenterin sisällöt päiviltä 20-25

Tässäpä viimeiset luukut LF-joulukalenterista.

20-25

20. Elemis Pro – Collagen Marine Cream

Kosteusvoide ikääntymisen merkkejä vastaan. En pitänyt tuoksusta, vaikka se aika mieto olikin. Ei hirvittävän kiinnostava tuote itselle, ehkä annan eteenpäin. 30ml tätä tuotetta maksaa 59,99€, joten kohtuullisen arvokkaasta tuotteesta on kyse.

21. Magnitone Wipe Out Microfiber Cleansing Cloth

Mikrokuitupyyhe meikinpoistoon. En oikein tiedä osaanko tällaisia käyttää, mutta tällähän se on hyvä lähteä testailemaan! Hintaa tällä on 17,95€.

22. High Definition Eyeshadow Palette – Foxy

Jei, tosi kiva luomiväripaletti! Pakkaus on tosi laadukkaan oloinen ja sävyt ovat juuri omaan käyttöön sopivia. Tuotteella on hintaa 33,95€.

23. Doucce Maxlash Volumizer Mascara

Minikokoinen ripsari, josta en kyllä vielä osaa sanoa yhtään mitään, mutta kokeiluun meneen. Täysikokoisen hinta on 22$.

24. Dr.Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil

Kasvoöljy, jee! Tuoksu on omaan nenään ehkä liian voimakas, mutta ei paha kuitenkaan, joten ehdottomasti kokeiluun! 🙂 30 ml tätä maksaa 83,45€, tätä tuskin tulisi ostettua muuten vain testiin tällä hinnalla! 😀

25. Pixi By Petra Hello Glow -setti

Tämä oli tosi ihana! Tällä pitäisi saada kasvoille aikaiseksi tarpeeksi hehkua ja tuotemerkki kiinnostaa edelleen itseäni paljonkin. 🙂 Setillä hintaa 24,45€.

Pelkästään näiden luukkujen takaa löytyneiden tuotteiden hinta taitaa haukkua kalenterin hinnan, vaikka kaikki eivät välttämättä täysikokoisia olekaan. Nyt kun on tullut seurattua muiden kosmetiikkakalentereiden antia, sanoisin, että tämä on kyllä ehdottomasti ollut yksi parhaista, eli oikean valinnan olen tehnyt omaa käyttöä ajatellen. Totuushan on kuitenkin se, ettei kalenterissa jokainen tuote voi natsata, mutta täältä löydän usein niitä oudompia merkkejä jotka ihastuttavat, mitä en välttämättä löytäisi muuten.

Oletteko te seuranneet kosmetiikkakalentereita ja niiden sisältöjä? Mitkä teidän mielestä ovat olleet parhaita ja mitkä pettymyksiä?

Itseä hieman harmittaa Lumenen kalenteri, sillä sen olisin mielelläni voinut ostaa ja harkitsen kyllä sen kalenterin ostamista ensi vuonna, jos se tulee myyntiin.

8 thoughts on “Joulukalenterin sisällöt päiviltä 20-25”

  1. Tykkäsin tosi paljon tästä kalenterista. Postausten perusteella myös Asos olisi ollut oikein hyvä ja se oli jonkin verran edullisempikin. Lumenesta postasin juuri tänään ja toivon, että kalenteri olisi saatavilla ensi vuonnakin.

    1. Asosia en seurannutkaan, mutta katsoin pikaisen koosteen siitäkin nyt ja hyvältähän se vaikutti! Mä toivon myös sitä Lumenea ensi vuonna, se vaikutti kyllä tosi hyvältä.

  2. Lumene oli ihana, seurailin mielenkiinnolla. Tää kalenteri oli itselle myös mieleinen ja luukku 25 oli ihanuus!

    1. Niin oli Lumene tosi kiva! Mä taisin myös hihkaista ääneen 25 luukkua aukaistessa. 😀

  3. Itellä ei ollut kosmekalenteria ollenkaan. Mutta jos näin jälkikäteen olisin saanut valita jonkun niin ehdottomasti Lumene olisi ollut itselle mieluisin. Ehkä Body Shoppikin olisi ollut kiva 🙂

  4. Kylla LF oli tosi hyva, ja Lumene olis kanssa kelvannut jos oisin semmoisen saanut nappeihini. Asos tosiaan vaikutti myos patevalta. 🙂

Leave a Reply