Joulukuun ostokset

Joulukuussa joulukalenterissa oli tarpeeksi viihdettä, ettei paljon edes kiinnostanut ostaa mitään kosmetiikkaa. Tai niin mä luulin.

Oikeastaan Picture Polishin kokoelman julkaisu vesitti mun budjetin, sillä tilasin ne kaikki… Näiden julkaisu sattui juuri joulukuun alkupuolelle, joten ostin nämä itselleni joululahjaksi. En hirvittävästi hiplaillut näitä paketin saapuessa, vaan paketoin ne kylmän viileästi joulupaperiin ja avasin paketin vasta aattona. Näille jäi hintaa n. 89 euroa.

IMG_6005

MoYoulta olin uhannut tilata uusia Minimal-sarjan laattoja ja nyt en enää pystynyt niitä vastustamaan, sillä näistä on näkynyt tosi paljon ihania kuvia joka paikassa. Otin samalla pari muutakin himotusta, joten tällä hetkellä ei ole himotuslistallakaan mitään. Tämän paketin hinta n. 50 euroa.

IMG_6004

OPIn mattalakka veti viimeisiään ja aloitinkin metsästämään uutta. Tarvitsin sen nopeasti, joten en ajatellut tilata sitä ebaysta, kuten normaalisti olisin sen tehnyt. Kävin paikallisessa Emotionissakin kyselemässä, mutta siellä ei enää myyty OPIa ollenkaan, eikä muilla merkeillä ollut mattatoppereita ollenkaan tarjolla. Teimme pienen shoppailureissun Ouluun ja Ideaparkin KICKsistä sitten nappasin mukaan OPIn mattalakan. Olisi mulle edullisempikin toimiva käynyt, mutta muita ei nyt tähän hätään löytynyt, joten tämän tiedän toimivaksi ja hyväksi, vaikka se vähän maksaakin. 17,90€ jäi tälle hintaa.

IMG_6007

LF-beautybox kuuluu myös jokaiseen kuukauteen. 15.50€ on boksin hinta.

IMG_5951

Että hups vaan! Noin 173 euroa on lopputulos, kiitos noiden PP:n lakkojen! Toisaalta nykyään harvemmin tulee enää ostettua muita lakkoja kuin PP:tä, joten aina uuden kokoelman julkaisun aikoihin sitten sitä rahaa palaa.

Tammikuussa olen ehtinyt jo tehdä yhden isomman tilauksen (tarpeeseen tietenkin!), mutta toivottavasti jäädään tämän summan alle seuraavassa yhteenvedossa.

Meidän vessaremppa vähän levesi käsiin ja budjetti kasvoi entisestä aika roimasti, joten siihen on menossa aika paljon rahaa, että eipä tässä oikein hirvittäviä summia kosmetiikkaan kannattaisi laittaakaan. 😀

9 thoughts on “Joulukuun ostokset”

  1. Joo, siitä varmaan tulee sitten omaa postausta kun se asia etenee. 🙂 Tällä hetkellä tilauksessa on paljon matskuja sinne, joten täytyy odottaa, että pääsee töihin.

 1. No ihan vähän vaan ostelit 😀 Mutta saapa sitä itselleen pari joululahjaa ostaa!

  Ja onnea sen rempan kanssa, on se nyt kuitenkin jo jollain mallilla 🙂

  1. No joo, ihan vähän vaan! 😀

   Onnea tarvitaan. Suurin osa matskuista on jo hankittuna (kun ne vain tulis), mutta peili, lamppu ja tasot on vielä päättämättä. IIIISOT kysymysmerkit noiden kohdalla. 😀

  1. Haha, mä olen tehnyt tän kuitenkin monta kertaa jo aikaisemmin, joten se odotus on kivempaa! 😀

 2. No hei, mutta ainakin teit aivan ihania ostoksia! <3 Ja aika kunnioitettava suoritus tuo, että kykenit pitämään näppisi erossa noista PP:n lakoista koko kuukauden ajan, vau 😀

Leave a Reply