Kauan pelätty kesäloma

Kuten varmaan olette ehkä saattaneet huomata teksteistäni, olen ollut melko kiireinen viimeiset puoli vuotta. Olen tehnyt h*lvetisti töitä ainakin oman mittapuuni mukaan, voihan se jollekin toiselle olla ihan normaalia, mutta mulle ei. Vapaa-aika on ajoittain aika rajattua ja välillä sitä ei ole ollenkaan. Olen aika älyttömän väsynyt tällä hetkellä (kuten Rymy kuvassa taipparitreenien jälkeen), joten tauko on enemmän kuin paikallaan.

Mua on oikeasti pelottanut jäädä kesälomalle, tämä on ensimmäinen kerta kun mulla on tällainen fiilis loman suhteen, eli en oikeasti odota lomaa. En ole edes ehtinyt asennoitua lomaan, mutta nyt se alkaa kolkuttaa jo niin lähellä, että pakko jo miettiä asiaa. Tämäkin viikko on mennyt ihan älyttömän nopeasti (töiden parissa pääosin) ja toivon vain, että ehdin tehdä pakolliset ennen viimeisen työpäivän päättymistä.

Jään tänään siis kauan pelätylle KUUDEN VIIKON kesälomalle, joten yritän oikeasti olla lomalla ja ladata niitä akkuja (mutta en ihan näin klik). 😉 En tiedä kuinka onnistun tässä kohtuullisen haastavassa tehtävässä, mutta kyllä minä ainakin aion yrittää!

Kesälomasuunnitelmia ei ole muita vielä lyöty lukkoon kuin yksi reissu Ruotsiin Jällivaaraan ja sekin on (yllätys yllätys) koiranäyttelyreissu! En ole koskaan käynyt siellä, joten tämä reissu on pakko tehdä, kun on ilmottauduttukin. Onhan se kyllä kivaa vaihtelua. Tarkoitus on kiertää myös samalla vähän muuallakin noilla leveysasteilla, mutta koska meillä on Rymy mukana, ei voi tietää etukäteen kauanko hermot riittää. 😀 Rymyn kanssa on nyt kevään aikana tullut kierrettyä muutamat näyttelyt, mutta selvästi arvosteiluissa on ollut sitä, että massaa kaivataan lisää tuolle ruipelolle, mutta kyllä sillä hyvät mahdollisuudet on menestyäkin (saihan se kyllä SERTIn ja ROPin ekoissa näytteilyissä!). Massaongelmaan onneksi auttaa aika, eli koiran täytyy vain kehittyä vielä rungoltaan aikuisemmaksi.

Mutta summa summarum, yritän karsia kaikkea ylimääräistä loman ajalta pois ja viettää kaivattua laatuaikaa ystävien ja sukulaisten kanssa. Olen potenut tosi huonoa omaatuntoa varsinkin siskon lasten vuoksi, kun en ole ehtinyt käymään niin usein kuin haluaisin. Lomalle mahtuu myös ihanan kummitytön rippijuhlat, jonka jälkeen onkin heti yhden muuton avittaminen ja muita tällaisia oikeasti kaivattuja ihania tavallista juttuja!

Tämän vuoksi myös blogi lomailee tämän kuun lopun ja heinäkuun ajan. Palataan uudelleen sitten heinäkuun lopussa, siihen mennessä luulisi jo postauksia olevan jemmassakin! Instagrammia varmasti päivitän kuitenkin “normaaliin” tapaan aina kun muistan.

Oikein mukavaa kesää teille kaikille ja ottakaahan juhannus iisisti! ♥

Tallenna

Tallenna

Tallenna

12 thoughts on “Kauan pelätty kesäloma”

  1. Mullakin oli viime vuonna tuo sama olo, että en odottanut lomaa. Nyt on onneksi vähän parempi fiilis! Ihanaa lomaa sulle, terveisiä Rymylle tietty myös ja tsemppiä näyttelyihin!

  2. Kuuden viikon loma kuullostaa taivaallisen pitkältä ajalta 😀 Omaan lomaan olisi vielä reilu viikko matkaa. Mukavaa lomaa!

    1. No joo, onhan se kyllä sitä! Jäi mulla vielä yli 60 tuntia ylitöitäkin rästiin… 😀 Mukavaa lomaa sullekin! 🙂

Leave a Reply