Kesäkuun lakkaostoksia

Suurin osa kesäkuussa ostetusta kosmetiikasta on mulla ollut lakkoja, mikä on äärettömän harvinaista nykyään. Lakkojen lisäksi kesäkuussa ostin suihkusaippuan ja pari pulloa kynsilakanpoistoainetta, joten ajattelin, että keskityn tässä postauksessa noihin lakkoihin, joita on tullut hankittua.

Ensimmäinen tilaus sisälsi pääosin Masuran lakkoja, jotka ovat mielestäni hyviä ja kohtuuhintaisia. Nämä olivat siis tarjouksessa osta kolme, maksa kaksi. Kun nuo magneettilakat kiinnostaa tällä hetkellä tosi paljon, niitä piti saada lisää. Lähinnä näitä vaaleampia, jotka on sitten helpompi koristella. Otin ehkä lakkasävyjä mukavuusalueen rajamailta, mutta jospa niistä jotain kivaa saisi keksittyä! Masuran lakkoja oli kuusi kappaletta ja mukana oli myös maanantaina esitelty F.U.Nin lakka.

Artemida’s Heart on ehkä kauimpana mukavuusalueeltani, mutta jotenkin lakan hehku kiinnosti. Nämä lakathan jättävät siveltimen jäljet näkyviin, mutta käytettäessä magneettia lakan jäljet häviävät ja niin ne kelpaavat mullekin ihan hyvin. 😀

1

The Pyramid of Cheops on myös vähän niin ja näin, mutta lakka sopii niin hienosti syksyyn, että se oli pakko ottaa mukaan.

6

Zeus on Golden Cloud on niitä vihreitä, joista mä tykkään. Kuten tuosta pullokuvasta voi havaita, tässä lakassa näkyy voimakkaasti siveltimen vedot, mutta magneetin käyttö hävittää ne jäljet kokonaan.

5

3 Wishes on musta tosi jännä lakka ja siinä on kiva väriyhdistelmä, joten sen vuoksi tämä päätyi ostoskoriini.

2

The Diamond Planet on mielestäni ihan älyttömän upea lakka, siinä on holohippua ja magneetilla tulee tosi kiva vaaleampi jälki lakan sekaan. Ehdoton lemppari tästä tilauksesta!

3

Mä en enää jotenkin osaa pitää violetteja lakkoja kynsillä, niitä ei tule enää osteltuakaan, mutta tämän Andromeda’s Nebulan kuitenkin ostin. Se on edellisen tapaan tosi kiva holohippua sisältävä vaaleamman jäljen magneettikohtaan jättävä lakka.

4

Ja tässä vielä tuo maanantain postauksessa esitelty Personal Bodyguard. Kuten silloin jo kirjoitin, niin tykkäsin tosi paljon tästä lakasta!

7

Seuraavana tilaus Picture Polisheja. Näitä on näkynyt niiiiiin paljon somessa, joten en sen kummemmin enää erittele näitä. Nämä lakat mietin tarkkaan kahdesta edellisestä kokoelmasta. Muita en todennäköisesti osta (kunnes taas päätän ostaa…) noista kahdesta kokoelmasta, vaan näillä LUULEN pärjääväni. Osa lakoista meni liian lähelle jo omistamiani, tai osa oli sitten juuri niitä violetteja sävyjä, joita en osaa tällä hetkellä hirvittävästi käyttää.

8

9

10

11

12

Näistä PiPoista ihanimmat ovat mielestäni Fresh ja Destiny. Destinyn ostoa mietin hetken, mutta onneksi tilasin, se on upea! ♥

Näiden lakkaostosten yhteissumma on noin 145 euroa. Se on aika iso summa kynsilakkaan, mutta ei taas toisaalta koko kuun ostoksiksi ole kovin paha.

Mitä mieltä olitte ostoksista ja miten teillä meni kesäkuu?

16 thoughts on “Kesäkuun lakkaostoksia”

  1. Upeet noi Masurat, mietin ite niitä silloin kun ne oli alessa mutta sit olin etä njääää. Ois pitänyt!

    1. Niitä oli vielä pari päivää sitten alessa, mutta ei taida olla enää. Onneksi nämä ei muutenkaan ole sieltä kalleimmasta päästä olevia lakkoja, niin niitä voi ostaa myös ilman aleja. 😀

    1. Se on tosi hieno kyllä ja nyt mulla on tuo violetti kynsillä, sekin on ihan mieletön! ♥

  2. Onpa mahtavia nuo Masuran lakat! Mulle kävi Destinyn kanssa niin, että jätin sillä lakkaamisen viimeiseksi kun se ei mukamas ollut niin kiinnostava, mutta saatuani sen kynsille ihastuin totaalisesti <3

    1. Nää on tosi kivoja, oon kyllä totaalisen hurahtanut näihin! 😀

      Destiny osaa kyllä olla yllättävä!

    1. On ne tosi nättejä, mutta hitaampihan niillä on lakata, mitä normilakoilla. 😀

    1. Yritän tehdä kaikista noista paremmat kuvat lakkauksen yhteydessä sitten! 🙂

  3. 3 wishes näyttää pullossa semmoiselta mun inhokkilakalta, mutta sitten tuossa tikulla magneettijäljen kanssa se on ihan sairaan hieno!

    Mua harmittaa kun oon aivan totaalisesti tipahtanut kärryiltä näiden ostosten kirjaamisten kanssa. En vaan koskaan muista kirjata ostoksia ylös vaikka mulla on sitä varten hieno excel-taulukkokin ja kaikki!! 😀 Ehkä yritän taas ensi vuonna sitten uudelleen…..

    1. Nää kaikki lakat on vähän tylsiä tai jopa rumia pullossa, mutta herää sitten eloon magneetin jälkeen. 😀

      Mullakin se on suurimmaksi osaksi hakuammuntaa, ihan varmasti jotain jää listaamatta. 😀

Leave a Reply