Kesäkuun lookfantastic beautybox

Hei, se on täällä taas!

Kesäkuun boksin teemana on WANDERLUST ja boksi on ihan jäätävän söpö!

IMG_4084

Jälleen kerran kannesta löytyi kiva teksti:

IMG_4085

Nämä löytyivät boksin sisältä:

BalanceMe Balancing Face Moisturizer 20 ml

IMG_4088

Kasvoille tarkoitettu kosteusvoide. Vähän plääh-tuote, mä en ikinä ehdi käyttää omia varastoja loppuun, joten tällaiset tuotteet eivät hirvittävästi innosta. Varsinkin kun olen omasta mielestäni löytänyt juuri ne sopivat tuotteet omalle iholle. Tuoksukin on juuri sellainen perusrasvan tuoksu. Täysikokoinen (50 ml) tuote maksaa normaalisti 29,45€

Kéastase Resistance Bain Force Architecte Strengthening Shampoo 80 mL

IMG_4092

Vahvistava shampoo, kyllä tämä varmaan tulee käytettyä. Tuote on matkakoko, täysikokoinen maksaa n. 23 €.

Monu Rosweood Reviving Mist

IMG_4090

Kosteuttava ja raikastava suihke. Tuoksu ei ole omaan nenään kauhean houkutteleva. Tätä tuotetta mainostetaan myös miehille after-shavena! Täysikokoinen tuote (180 ml) maksaa 24,45€.

First Aid Beauty Facial Radiance Pads – 28 Pads

IMG_4089

Sopii herkkäihoisille ja päivittäin käytettäväksi puhdistuksen jälkeen. Näiden lappujen pitäisi kirkastaa tasoittaa ihon sävyä. Mielenkiinnolla toki kokeilen! 28 lapun purnukka kustantaa Sephoran sivuilla 15$.

Bellapierre Shimmer Highlighter

IMG_4091

Jei, highlighter! Tosi kivaa! Tämä tosin näyttäisi olevan voimakkaasti kimalteleva, ihan kuin glitteriä kasvoille laittaisi. 😀 Tällä Bellapierren purnukalla on hintaa noun 15$.

Hailey Baldwin for ModelCo Lips Gloss

IMG_4087

Huulituotteet on jostain syystä tosi kivoja, vaikka mä en oikeasti käytä näitä ollenkaan! Tämä yksilö on huulikiilto, joka tuoksuu ihan mansikalle. Voisin kuvitella tätä jopa käyttäväni.

Boksi oli jälleen kerran kiva, mutta pari tuotetta jää todennäköisesti multa kokonaan käyttämättä. Nimittäin tuo suihke ja kasvorasva. Mutta eipä se haittaa, aina näille ottajat löytyy. 🙂

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Leave a Reply