Koska ei ollut muutakaan tekemistä…

…Siispä lakkasin kynnet.

Tämä on jotenkin ihmeellistä, kun on ollut omaa aikaa tehdä jotain. Oon aika hyvin karsinut kaikki omat harrastukset muutaman vuoden aikana, ei vain ole ollut aikaa töiden, eikä raksahommien jälkeen. Kynsien lakkailusta olen yrittänyt pitää kiinni, se kun ei onneksi vie paljon aikaa, varsinkaan jos niitä ei julkaise missään, eikä kirjoittele blogipostauksia.

Nyt kun marraskuussa saatiin raksalla lattia valettua, niin meillä on tilanne se, että pahin kiire on purettu ja nyt edetään vähän hitaammin. Joka päivä ei välttämättä edes olla oltu siellä.

Yhtenä sunnuntaina oltiin koko päivä kotosalla, eikä menty raksalle ollenkaan. Siivosin kotona, tein ruokaa ja pesin pyykkiä, enkä sen jälkeen enää keksinyt mitä olisin tehnyt, joten lakkasin kynnet.

Valitsin taas kynsille muutaman mätsäävän lakan ja tein kivat koristelut Nicole Diaryn laatasta L-07. Valitut lakat olivat OPIn My Private Jet, Essie Sand Tropez ja Essien Semi-precious tones.

4

Kukkakuoseista en hirvittävästi välitä omilla kynsillä, mutta nämä lehtikuviot menee ihan täysin. Tosi ihanat!

5

Toivottavasti kynnet pysyy nyt paikkojen avulla pitkinä, näitä on paljon kivempaa lakata ja huomaan jopa suunnittelevani seuraavia lakkauksia! 😀

10 thoughts on “Koska ei ollut muutakaan tekemistä…”

  1. Voi vitsit miten kauniit! <3 Ja ihan hävettää, mulla Privaattijetti testaamattomana kaapissa varmaan kolmatta vuotta. Nää kuvat oli viimeinen tikki, se on pakko saada kynsille! 😀

    1. Kiitos! ♥ Tuo OPI on kyllä tosi kaunis lakka, nyt vain äkkiä lakkailemaan sillä! 😀

    1. Kiitos! 🙂 Nuo Essien holot oli kaikki kyllä kivoja, niitä tulee käytettyä usein. 🙂

Leave a Reply