Välineurheilua, eli leimasinasioita

Aikaisemmin olen sanonut luottoleimasimeni olevan Born Pretty Storen läpinäkyvän leimasimen, mutta kun ensimmäisestä tyynystä jätti aika, en ole ollut tyytyväinen vaihtotyynyihin. Olen sen ensimmäisen jälkeen kokeillut ehkä neljää eri tyynyä, eikä mikään niistä leimaa kuten haluaisin. Tiedän, että nillitän vähän turhasta, mutta itselläni tällä on väliä.

Nyt ostin testiin MoYoun läpinäkyvän leimasimen. Leimasin maksaa 9 puntaa (+postarit) ja on mielestäni kallis verrattuna BPS:n settiin, mutta minusta tämä investointi kannatti. MoYoun setti tulee pahvisessa rasiassa, jossa on leimasin ja skrapa. Leimasimessa on vielä korkit molemmissa päissä.

IMG_5702

Tein teille pikaisen vertailun. Tietenkin kun tällaista vertailua alkaa tekemään, kaikki leimat nousi kohtuullisesti myös tuolla BPS:n leimasimella, myös ne, jotka eivät aikaisemmin ole nousseet. 😀 Nämä ovat kaikki haastavia leimoja saada nousemaan kunnolla, mutta siksipä juuri ne valitsin. Eli näissä on hyvin ohuita kuvioita ja pieniä pisteitä, jotka harvoin nousevat kelvollisina kaikki.

Kuitenkin noissa on eroja havaittavissa ja se ero on se, minkä vuoksi olen valmis maksamaan kalliimpaa hintaa leimasimestani. Tässä muutama esimerkki. Ylempi kuva on aina BPS:n leimasin ja alempi MoYou.

IMG_5729

Mielestäni näissä se suurin ero näkyy juuri noiden viivojen paksuudessa ja siinä, kuinka ehjiä viivat ovat. Tässä ei sitä suurta eroa vielä edes huomaa, vaan molemmat näyttäisi kynsillä varmasti hyvältä.

IMG_5728

Toinen kuvio on hyvin pieni ja sitä on vaikea saada nousemaan kelvollisena. Tämän ensimmäisen kuvan jättäisin leimaamatta kynsilleni, mutta alempi jo menisi helposti.

IMG_5731

Tässä alemmassa jää vain muutamia kohtia, joissa lakkaa ei ole ja yläreunan viivassakin on iso ero.

IMG_5730

Tämä viimeinen kuva on minusta jo aika hyvä esimerkki siitä mitä tarkoitan. Periaatteessa molemmat menee edelleen, mutta silti alempi nyt vaan on omaan silmääni huomattavasti onnistuneempi. Tämä on sellainen leima, jota en oikeasti edes yrittäisi omille kynsilleni, en kuvan perusteella, enkä sen, että se on todella haastava saada onnistumaan.

IMG_5734

Raketti on molemmissa hyvin onnistunut, mutta pisteissä ja raketin alapuolella olevissa lyhyissä viivoissa alkaa olla jo isoa eroa.

IMG_5732

Edelleen sanon, että nämä ovat tosi pieniä asioita, mutta minulle näillä on merkitystä. Omien kynsien koristelut ovat varmaan 98% leimauksia ja tykkään siitä, että leimaukset ovat onnistuneita. Varsinkaan kun en muuta osaa kunnolla. 😀

Mitäpä olette mieltä, onko tämä turhaa nillittämistä vai huomaatteko te tuota eroa noissa leimoissa?

10 thoughts on “Välineurheilua, eli leimasinasioita”

 1. Kynsien laittamiseen kuluu aina sen verran aikaa, että kyllä ne riekaleiset leimat harmittaa. Ja varmaan harmittaisi vielä enemmän, jos pitäisi esitellä lakkauksia kaikelle kansalle netissä.
  Pätee moneen muuhunkin asiaan, että on mukava touhuta, kun välineet on kunnossa. Sun leimauksista huomaa, että nää asiat on sulle tärkeitä. Jälki hipoo kadehdittavasti täydellisyyttä.

  1. Sepä se, kun näihin kuitenkin menee aina aikaa, niin miksi pitäisi vielä menettää hermotkin!
   Välillä sitä toivoo, että osaisi muutakin, mutta toistaiseksi tyydyn tähän leimaamiseen… Kiitos! 😀

 2. itse olen juuri ostamassa uutta leimasinta ja ajattelin kyllä ostaa BPS:lta, mutta noita kuvia katsoessa muutin mieleni! Itse en ole se kaikista paras leimaaja, joten miksi ostaisin halvan, mutta huonomman leimasimen…koen, että varsinkin jos omat taidot eivät ole täydelliset, niin välineillä on sitä suurempi merkitys lopputulokseen, ainakin leimauksessa!

  1. Jos päädyt tähän leimasimeen, toivottavasti olet tyytyväinen, minä ainakin olin! 🙂
   Tietenkään kaikki eivät ole samaa mieltä kaikesta, mutta ainakin itselleni tuo leimasin on todella toimiva. 🙂

 3. Kyllä mun mielestä myös leiman tulee onnistua nousemaan lähes täydellisenä, ja näissä kuvissa on kyllä eroa o.O Kiitos vertailusta, saattaapi lähteä tuo MoYou hankintaan, uuden stamperin tarpeessa kyllä olisin 🙂

  1. Hyvä jos tästä on apua! Mulla tosiaan tuo MoYou ei edes vaatinut mitään toimenpiteitä ennakkoon, vaan se alkoi pelittämään heti paketista tultuaan. 🙂

 4. No on kyllä selkeä ero! Miks hommata halpa ja menettää hermot, kun voi vähän panostaa ja saa paaaljooon parempaa 😀 <- tää sama käy niin moneen muuhunkin asiaan!

Leave a Reply