Kynsibloggaajan kynnet pahimmillaan

Mä en ole tätä ennen kulkenut kahta päivää ihan jäätävässä lakkauksessa. Nytpä on tullut tehtyä sekin! 😀

Olin ollut edellisen postauksen lakoilla jo melkein viikon, kunnes me aloitettiin pesuhuoneen silikonien vaihto. Raaputin kaksi päivää silikoneja irti laatoista, eikä muuten ole helppoa hommaa, varsinkaan jos kaakeleissa on karheutta, eivätkä ne ole täysin sileät.

Kaikessa tohinassa sain kaksi haavaa mattopuukolla sormiin. Tämän lisäksi asetonilla pyyhkiessäni ylimääräiset liat ja rasvat pois kaakeleista, lakkaukset alkoivat kuoriutumaan, vaikka mulla olikin muovikäsineet käsissä. Ilmeisesti niihin oli tullut reikiä ja loputkin lakkaukset pääsivät ruttaantumaan. Toisessa etusormessa oli myös laastari, jonka otin pois kesken kaiken ja se vei osan lakkauksista mukanaan. Lakkaukset olivat vielä tummuneet aika voimakkaasti kaikesta mahdollisesta liasta johtuen.

Mä en ehtinyt vaihtaa lakkauksia missään välissä ja lakkaukset näytti tältä kaksi kokonaista päivää. Kävin näillä jopa ihmisten ilmoilla, mikä oli tosi ahdistavaa. 😀

IMG_8206

Jouduin lyhentämään kynsiä aavistuksen sillä keskisormen kynnessä oli jokin törstö, eikä sitä saanut siistiksi ilman viilausta.

Tein nopeat lakkaukset yhtenä iltana ennen saunaa, joten hirvittävän monimutkaisia lakkauksia ei ollut aikaa tehdä. Mun oli jo pidemmän aikaa tehnyt mieli vihreää kynsille ja erityisesti tätä Lorkun ikivanhaa lakkaa numero 605. Tätä lakkaa tuskin on enää olemassakaan, sen verran monta vuotta se on ollut omistuksessani. Tämä on tosi kaunis lakka ja tarkalla silmällä siinä huomaa hentoisen shimmerin seassa.

Tähän leimasin kaveriksi mustat leimat BPS:n laatasta Fishnet BP-X28.

1

Kylläpä helpotti kun sai kynnet taas kuosiin! Onneksi olin lomalla viime viikon, niin ei sentään tarvinut töihin mennä noissa edellisissä lakkauksissa, sitä en olisi todennäköisesti kestänyt. 😀

6 thoughts on “Kynsibloggaajan kynnet pahimmillaan”

    1. Oli kyllä koko ajan sellainen olo, että pitää olla hanskat koko ajan käsissä, ettei vaan kukaan näe mun kynsiä. 😀

    1. Kiitos! 🙂 Mä en ole ikinä ollut näin kamalilla kynsillä näin kauan. Olihan se kyllä kokemus sinänsä. 😀

    1. Joo, ei kovin usein tule tuon näköisillä kynsillä kuljettua, joten aika karmea fiilis oli. 😀 Kiitti!

Leave a Reply