Lakkayhdistelmäkopio

Katselin Pinterestistä omia lakkauksiani kun etsin yhtä lakkausta, jossa olin käyttänyt jotain tiettyä laattaa, mutta en sitä sitten kuitenkaan löytänyt.

Silmiini osui lakkaus, josta muistin pitäneeni tosi paljon värien puolesta ja siitä sain inspiksen tämänkertaiseen lakkaukseen.

Lakkaus oli tämä, jossa käytin pohjalla Essencen New York City Call -lakkaa ja päällä Colour Aliken Chestnut-leimauslakkaa.

Kaivoin vastaavat lakat uudelleen esille ja ryhdyin hommiin. En käyttänyt tällä kertaa samoja leimoja, vaan tein leimat Moyoun laatasta Illusion Collection -08. Kun olin saanut leimat kynsille, tuli vähän fiilis, että näistä nyt puuttuu jotain. Leimasin siihen päälle vielä vaakaraidat Moyoun Holy Shapes Collection -19 -laatasta. Leimauslakkana käytin DaLen vaaleanruskeaa leimauslakkaa.

1

Näin nästä tuli mun mielestä paljon kivemmat!

2

Tämä väriyhdistelmä on kyllä sellainen mitä mielelläni pidän kynsillä. Näillä olisin viihtynyt varmasti pitkään, mutta mulla katkesi parin päivän päästä peukalosta kynsi ja sitä paikkaillessa vaihdoin myös lakkaukset.

Raikasta alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

10 thoughts on “Lakkayhdistelmäkopio”

    1. Kiitti! Mä tykkään myös tästä yhdistelmästä, se tuo mieleen jonkin kermakaramellin. 😀

  1. Haa, ei ole kuin viikko sitten kun saman väriyhdistelmän kopion sun blogista omille kynsille, vähän tosin eri lakoilla :’D Miellyttävät siis näistäkin kumpainenkin myös mun silmää, etenkin jälkimmäisessä kynnet näyttää pitkille ja tyylikkäille! 🙂

    1. Haha, aika hyvä sattuma! 😀
      Jälkimmäiset pitkät kynnet on historiaa nyt, kiitos pakkasten! Onneksi ei ihan tajuttoman nysäksi tarvinut lyhentää kynsiä, mutta vähän mukavuusalueen alapuolelle kuitenkin.

    1. Kiitos paljon! Mä tykkään kaikenlaisista raidoista, joten nuo alemmat on kyllä kivat sen puolesta. 🙂

Leave a Reply