Leimauslakkana Enchanted Polish – September 2013

Tällä viikolla surffailin facessa ja silmiini osui joku mainos, jossa iloisesti kerrottiin, että VIIDEN VIIKON päästä on vuosi 2019. Meinasin saada sydärin tämän tajuttuani, siis ihan hirvittävää! Mulla on niin kamala työkuorma loppuvuodeksi, että en taida edes haluta ajatella kaikkea mitä pitää ehtiä tehdä, tai mulla päästä kuuluu pelkkä poks. Näitä uutisia ei todellakaan saisi jakaa somessa missään. Ikinä.

Mä olen pyrkinyt tehostamaan ajankäyttöä myös vapaa-ajalla. Ihan vain, että pääsen ajoissa nukkumaan. Tällä kertaa suunnitelmissa oli yhden kerroksen lakka helpoilla ja toimivilla leimoilla. Simppeliä.

Yleensä teen lakkauksen niin, että siistin sen joka ikisellä kerroksella (paitsi en tietenkään aluslakkaa siisti). Jos värilakkaa tulee vaikka kolme kerrosta, siistin aina kaikki. Sama koskee pikakuivattajaa, leimakerrosta ja viimeistelevää Seche Vive -kerrosta. Aina kaikki erikseen.

Nyt kuitenkin ajattelin, että kun käytän yhden kerroksen lakkaa (eli Essie Licorice) ja siihen päälle nopeat ja helpot leimat (Überchicin laatasta 4-01), ei mun tarvitse joka vaiheessa siistiä lakkausta, vaan teen sen sitten vasta leimojen laiton jälkeen.

Voi elämä miten ärsyttävän epätasaiset kynsien reunoista tuli, enkä saanut lakkausta omasta mielestä tarpeeksi siistiksi mitenkään! Pieni asia, mutta silti niin iso. Tämä sai olla kyllä viimeinen kerta kun yritän oikoa lakkauksen teossa, jos joka kerta kävisi näin.

Varsinkin etusormen siistiminen ärsytti, en saanut tuota pykälää pois, vaan siitä lähti aina vain rumasti lakkaa mukana. Mun oli pakko jätttää siistiminen siinä kesken, sillä muuten mulla olisi kohta ollut puoli kynttä ilman lakkaa. 😀

1

Jos tuota taistelua siistimisen kanssa ei oteta huomioon (eikä sitä onneksi käytössä enää muistanut), tämä lakkaus miellyttää omaa silmää tosi paljon.

Olen jo kertaalleen kokeillut tätä Enchanted Polishin lakkaa leimaukseen täällä ja nyt kokeilin sitä ekaa kertaa mustan lakan päällä.

Vaikka molemmat lakkaukset on kivoja, kyllä tämä mustapohjainen lakkaus vie silti voiton näistä kahdesta. Edelleen itsellä nämä tummat lakkauset on enemmän mua, kuin ihan vaaleat. Tummissa nyt vain on sitä jotain. 😉

Mukavaa viikonloppua kaikille ja rauhallisia pikkujouluja, jos sellaiset sattuu tähän viikonloppuun osumaan. Meillä olisi tänään ollut firman pikkujoulut, mutta ne on n. 100 kilometrin päässä, joten ei paljon innosta lähteä bussiin illaksi istumaan.

4 thoughts on “Leimauslakkana Enchanted Polish – September 2013”

    1. Kiitos! 🙂 Tällä mun käyttämällä kombolla ainakaan tällä kertaa ei tullut siistiä, vihaksi pisti vain tuo, etten älynnyt joka kerroksella siistiä. 😀 😀

  1. Oi miten ihanat! Mä siistin lakkauksen aina vasta ennen pikakuivattajaa ja ehkä myös sen levittämisen jälkeen. Riippuu vähän siitä miten paljon on käsi tärissyt 😀 ja jos leimaan, siistin myös ennen sitä ja tietysti sen jälkeen

    1. Kiitos! 🙂 En mäkään välttämättä siisti joka lakkakerroksella, jos lakka levittyy tosi nätisti, ettei sitä tarvitse tehdä. Muuten kyllä tulee siistittyä joka välissä. 😀

Leave a Reply