LF Beautybox kesäkuu

Oman boksini sain viime viikon lopulla, eli tällä kertaa boksi tuli ennen puolta kuuta! Silti sitä jotenkin toivoisi edelleen, että tämä boksi tulisi alkukuusta, kuten muutkin sen saavat. Tähän on kyllä jo tottunut, joten ei se enää niin ärsytä.

IMG_7158

Kurkattuani boksiin, ajattelin, ettei tästä boksista voi löytyä kovin paljon itseä kiinnostavia tuotteita, sillä yleensä näissä kaikissa on niin voimakkaat tuoksut, että en voi niitä sen puolesta käyttää. Nämä ensifiilikset tuotteista perustuvatkin nyt aika pitkälle tuoksuarvioon. 😀

REAL CHEMISTRY Environmental Rescue Essential Day Cream

IMG_7159

Jotain kyseiseltä merkiltä olen kokeillut aikaisemminkin, mutta en nyt saa mitenkään mieleeni, mikä tuote oli kyseessä. Tässä on kuitenkin näytekokoinen (10 ml) pakkaus päivävoidetta. Sen verran tuoksuttelin tuotetta ja totesin, ettei omaa nenää haittaa lainkaan tuo tuoksu.

RITUALS The Ritual of Dao Body Cream

IMG_7160

Vartalovoide, joka tuoksuu omaan nenään aika kivalle! Mulla on nyt jostain syystä sääret alkaneet kuivua, joten tämä menee varmaankin siihen tarkoitukseen.

ELEMIS Superfood Facial Wash

IMG_7161

Syväpuhdistava puhdistusaine. Mielenkiintoinen tuoksu, mutta ei yhtään paha. Ehdottomasti menee kokeiluun.

VITA LIBERATA Fabulous Self Tanning Gradual Lotion

IMG_7162

Tämä itseruskettava on ensimmäinen tällainen tuote ikinä, jota voisin tuoksun (tai tuoksuttomuuden) puolesta käyttää. Omaan nenääni tässä ei ole mitään mikä sitä ärsyttää, nyt vain täytyy vähän tehdä taustatyötä siitä, kuinka toimiva tämä tuote on.

STUDIO 10 Liquid Foil I-Radiance

IMG_7163

Luomiväri, joka ilmeiesti tarrautuu aika hyvin kiinni. Tästä en osaa sanoa päätyykö omaan käyttööni. Tiedän kuitenkin sopivan kohteen, jolle tämän voin lahjoittaa, jos en itse sitä osaa käyttää. 🙂

MÁDARA SOS Instant Moisture + Radiance Hydra Mask

IMG_7164

Kosteuttava kasvonaamio, jota tuoksutellessani sain tursutettua tätä sieraimeeni. 😀 Aika täynnä oleva tuubi siis ja sisältö on saman väristä kuin tuubi. Menee käyttöön.

Cristophe Robin Cleansing Volymizing Paste

IMG_7165

Tämä on oikeastaan boksin ainoa tuote, josta mun nenä ei tykkää. Ruusuntuoksuinen kuorintavoide hiuspohjalle. Tuoksu ei onneksi ole kovin voimakas, joten voisin kuvitella kokeilevani tuotetta, sillä se vaikuttaa tosi jännältä.

Vaikka alunperin ajattelin boksin olevan itselleni tosi epäkiinnostava, tuotteiden tuoksut eivät onneksi olleet voimakkaita, joten lopulta tässä käy niin, että luomiväri on ainoa tuote, joka ehkä päätyy eteenpäin. Tämän puolesta voi boksin sanoa olevan onnistunut, vaikka kyllä mieleeni hiipii silti pieni pettymyksen tunne, sillä kivat meikkituotteet piristää aina! 🙂 Miltä boksi vaikutti teidän mielestä?

Mä ehkä taidan jättää perjantain postauksen tältä viikolta välistä, sillä tuskin kukaan nyt juhannuksena blogeja lukee ja tämä vika viikko ennen lomia on aika kamala kun pitää saada kaikki järkevälle mallille. Palaillaan takaisin viikon päästä maanantaina, jos en viikolla ehdi postausta tehdä!

6 thoughts on “LF Beautybox kesäkuu”

  1. Ooooh, Ritualsia! :O Tuossa Dao -rituaalissa on kyllä jännä tuoksumaailma. Itselläni on käsibalsami, joka tuli heidän joulukalenterista ja en meinannut päästä yhteisymmärrykseen sen tuoksun kanssa, nyt jo tykkään 😀

    1. Mä en tainnut päästä sen joulukalenterista tulleen tuoksun kanssa ollenkaan sinuiksi jos oikein muistan. 😀

    1. Mua taas kiinnostaa aina vähän oudommat merkit kun niistä on tullut niitä helmiä. 🙂

Leave a Reply