#LFBEAUTYBOX elokuu

Sain oman boksini perjantaina, eli 10. päivä. Näköjään näissäkin on heittoa, sillä osa PR-boksien saajista on saanut omansa jo alkukuusta. Mustakin näin maksavana asiakkaana olisi hienoa saada tämä heti alkukuusta, sillä ehdin AINA spoilata itseltäni boksin sisällön. 😀

Boksi on tällä kertaa turkoosi kultaisilla koristeluilla. Ihan kiva, mutta näissä ei ole pitkään aikaan ollut mitään kuoseja, musta ne oli paljon kivempia. Toki boksi on vieläkin tosi laadukkaan oloinen näinkin. 🙂

IMG_7726

Kurkistetaan boksin sisältöön:

NAILS INC. INC.redible Glazin’ Over Intense Colour Lip Glaze

IMG_7731

Haluaisin niin kovasti osata käyttää huulituotteita, sillä tämäkin olisi varmasti tosi kiva tuote, mutta kun en osaa, niin tämän taidan antaa eteenpäin. Omani on sävyltään _double shot day. Hintaa tällä oli merkin omilla sivuilla 8£.

Mio Skincare Boob Tube+ Multi-action Bust Cream

IMG_7727

Hmm. Itse en ikinä ostaisi tähän tarkoitukseen erikseen olevaa voidetta. Kyseessähän on siis rinnoille ja dekolteelle levitettävää voidetta. Näin maalla varttuneena ensimmäisenä jostain syystä tuli mieleen lehmille levitettävä utarevoide. En kestä! 😀 😀 Minusta tämä tuote on turhake siinä mielessä, että en usko sen olevan millään tavalla parempi tai tehokkaampi kuin ihan tavallinen kosteusvoide, vaikka tätä kuinka markkinoidaan tietylle osaa kehoa. 😀 Tuotetta on 30 ml ja 100 ml tuotetta maksaa 35,45€. Miten on, päätyisikö tämä teidän ostoskoriinne?

Erno Laszlo Firmarine Lift Essence Lotion

IMG_7732

Muistaakseni joskus aiemmin tämän brandin tuote tuli boksista tai joulukalenterista, mutta sen tuoksu oli niin voimakas, etten voinut kuvitellakaan käyttäväni sitä. Tämä onneksi tuoksuu miedosti ja ihan hyvälle vieläpä. Tämä tuote on geelimäinen ja sen on tarkoitus kosteuttaa ja liftata ihoa. Minusta oikein mielenkiintoinen tuote ja onhan tällä täysikokoisena hintaakin. Boxissa oli 15 ml ja 200 ml maksaa 59 £.

Blink Brow Bar Mini Brow Build Indian Chocolate

IMG_7733

Kulmageeli, joka sisältää kuituja. Näillä pitäisi saada kulmat näyttämään tuuheammilta. Ihan mielenkiintoinen tuote, saa nähdä miten tämä käytännössä toimii. Menee kokeiluun! Tuotetta 2ml, 4,5 ml tuotetta maksaa 20£.

Molton Brown Ylang-Ylang Body Wash

IMG_7729

Tätä merkkiä hehkutetaan paljon, olen tätä itse käyttänyt joulukalenterista tulleen pullon verran. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin en minä tässä mitään erityistä löydä. 🙂 Tämä tuoksu on eri, mitä aiemmin olen käyttänyt (silloin se oli Pink Pepperpod) ja siitä tuoksusta opin pitämään, mutta tämä Ylang-Ylang ei ole mieleeni. Jotenkin maskuliininen tuoksu, ehkä yritän saada miehen käyttämään tämän tai sitten vien talolle pihasaunaan tyrkylle.  Tuotetta 100 ml ja 300ml maksaa 23,45€.

Balance Me Pure Skin Face Wash

IMG_7730

Edellisessä boksissa oli KAKSI putsaria, joten en ehkä olisi tästä boksista toivonut putsaria. Toki näitä on tosi kiva kokeilla ja näitä tulee kuskattua kokonsa vuoksi mukana työreissuilla ja näitä vien myös talolle pihasaunassa käytettäväksi. Tuotetta oli 40ml ja 125 ml maksaa 18,45€.

Minusta tämä boksi oli parempi kuin edellinen, mutta ei kuitenkaan mikään jättipotti. Kyllä boksin sisältö kuitenkin hintansa haukkuu mennen tullen, joten edelleen tätä on kiva availla kerran kuussa. 🙂

5 thoughts on “#LFBEAUTYBOX elokuu”

  1. Mä taas tykkään noista suihkugeeleistä ja uskon tykkääväni tosta tuoksusta. Tai mistäs sen tietää mut ylang on yleensä mieleinen. Kysyn nyt sultakin että paljonko tulee boxiin toimituskuluja? Kiinnostaa vaihtaa Bette tähän.

    1. Mun täytyy tuoksutella tätä vielä uudemman kerran, mutta yleensä pidän ihan erilaisista tuoksuista, joten veikkaan, että ei iske edelleenkään tämä tuoksu. 🙂
      Mulla koko boksin kustannus on n. 16,6€ postareineen, en osaa siis sanoa paljonko postarit on. Olen tilannut tämän 3kk tilausjaksoissa, jos ottaisi pidemmissä, hinta tippuisi. Olen tilannut tän ennen kuin suomenkieliset sivut on avautuneet, joten näyttäisi olevan 18€ kuussa suomenkielisillä sivustolla.

  2. Mä lopetin Beten kokonaan, koska sen sisältö oli mielestäni aina jotenkin nuhjuinen ja halpis. Tämä boxi on tullut mulle noin puolitoista vuotta, enkä ole ajatellut lopettaa. Mulla vuoden tilausjakso, jonka kustannus on noin 15,50€/kk. Tykkään todella boksista, vaikka huteja on tässäkin välillä.

    1. Mäkin lopetin sen aikoinaan juuri ton takia. Tämä boksi on mielestäni paljon kivempi, vaikka aina ei voi miellyttää kaikkia. Mun pitäisi vaihtaa myös tuohon halvempaan vaihtoehtoon tilaamalla se vuodeksi kerrallaan, mutta en vaan koskaan muista. 😀

  3. Pingback: Elokuun kosmetiikkaostokset

Leave a Reply