LFBeautybox syyskuu

Boksi saapui tässä kuussa vähän myöhään (vai oliko odottavan aika vain pitkä?), itse sain tämän kuitenkin vasta keskiviikkona käsiini.

Tämänkertainen boksi on jälleen kerran kiva ja teemana oli synttärit! Valitettavasti en ehtinyt tähän postaukseen tehdä tarkempaa tutkimusta tuotteista, joten aika pikainen katsaus on luvassa.

IMG_5620

Boksi oli söpö holotähtineen ja holokirjoituksineen. Näitä bokseja ei voi hävittää, siispä mä kiikutan nämä aina eteenpäin siskolle tai siskon lapsille. 😀

Lapsille taitaa päätyä myös tämä ensimmäinen tuote: Tikkari. Mä en ole oikein tällaisten ystävä, varsinkin jos maistuu pelkälle sokerille, mutta lapsille nämä yleensä menee aina.

IMG_5624

Seuraava tuote onkin syötävän söpö lookfantastic unicorn-sivellin! Vaikuttaa ihan käypältä siveltimeltä, kokeiluun menee. Siveltimen alla on Eve Lom muslin cloth. En tiedä onko tuolle olemassa järkevää käännöstä, mutta kasvojen puhdistukseen tämä liina on joka tapauksessa tarkoitettu.

IMG_5633

Tämä Eve Lom -cleanser on tarkoitettu käytettäväksi tuon edellisen kuvan liinan kanssa. Tästä sanotaan, että tämä on maailman halutuin cleanser (tietty valmistajan mielestä ainakin), mielenkiinnolla kokeilen! Tuoksu ei ole paha, mutta aika voimakas kuitenkin, mutta nähtäväksi jää onko liian voimakas. Tuotetta käytetään niin, että sitä levitetään kasvoille, jonka jälkeen liina kostutetaan kuumassa vedessä ja painetaan kasvoille hetkeksi. Tämän jälkeen kastellaan liina uudelleen ja pyyhitään kasvot pyörivin liikkein. Tätä toistetaan sitten niin monta kertaa kuin on tarpeen ja lopuksi kuivataan kasvot pyyhkeellä painelemalla. 20 ml tuotetta maksaa Sephoran sivuilla 24$.

IMG_5628

Cristophe Robinin savesta vaahdoksi -shampoo, näin vapaasti suomennettuna. Tällä pitäisi saada hiuksiin ilmavuutta ja se ehkäisee samalla epäpuhtauksia ja päänahan rasvoittumista. Sopii mulle kuin nenä päähän, eli kokeiluun menee, vaikka vähän omituiselta näyttää!  Sephoran sivuilla 250 ml maksaa 53$.

IMG_5629

Decleor Hydra Floral Anti-Pollution Hydrating Gel-Cream. Tuoksu tässä kosteusvoiteessa on miellyttävä, joten kokeiluun menee. Tuote näkyy olevan aika älyttömän kovan hintaista, sillä 50 ml tätä tuotetta maksaa 70$.

IMG_5637

HIKARI -luomiväripaletti. Ekana tästä tuli tietenkin mieleen hikipinko. 😀 Merkistä en ole kuullut aikaisemmin, mutta sävyt ovat tosi kauniita ja käyttökelpoisia mun arkimeikkiin. Amazonissa tälle on hintaa 15$.

IMG_5635

Illamasqua Mini Contouring Gel Sculpt in Silhoutette. En ole koskaan innostunut contourista, joten tuotteita siihen tarkoitukseen ei ole tullut hankittuakaan ja tämänkin tuotteen ehdin jo antaa eteenpäin. Tämän tuotteen hinta on n. 22£.

IMG_5638

IMG_5640

Tässä vielä tämänkertainen boksi kokonaisuudessaan.

IMG_5642

Tuntuu vähän tyhmältä hokea tätä jokaisen boksin jälkeen, mutta taas oli tosi kiva boksi! Mielestäni rahalle saa tässä boksissa hyvin vastinetta ja pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin. En osaa varmuudella sanoa mitkä tämänkertaiset tuotteet annan eteenpäin tuon puikon lisäksi jos annan, mutta vahva veikkaukseni on tuo tikkari. 😀

8 thoughts on “LFBeautybox syyskuu”

  1. No nyt on kivannäköinen laatikko kyllä 😀 Jeij, kaikkea kivaa kokeiltavaa 🙂 Toi sivellin on niin ihana ja luomiväripalettikin on nätti ja hyvillä sävyvaihdoehdoilla varustettu. Musliiniliinaakin kiinnostaisi kyllä kokeilla 🙂

    1. Oli kyllä tosi kivoja ja käyttökelpoisia tuotteita! 🙂 Mielenkiinnolla näitä tuotteita kyllä testailee!

  2. ooo taas tosi mielenkiintoinen boksi! Mulla meni tosi kauan ennenkuin tajusin että tikkari on tosiaan ihan tikkari, eikä vain sen mallinen kosmetiikkatuote :DD ihmettelin että miks et kerro mikä tuote se on….voi luoja, pitäisköhän poistua tästä kosmetiikkakuplasta joskus ::D

    1. No joo, oli! 🙂 Kyllä mä pikaisesti ainakin tarkistin, että suurin osa sisällöstä oli sokeria, joten oletin sen ainakin ihan oikeaksi tikkariksi, mutta en maistanut sitä! 😀

  3. Itse tilasin vuoden tätä boxia ja aina tuotteet olivat oikein miellyttäviä. Vuoden jälkeen ajattelin kuitenkin “jo nähneeni kaiken” joten lopetin tilauksen. Nyt vähän harmittaa 😀 boxi näytti tosi mielenkiintoiselta!

    1. Mä en ole vielä ainakaan ehtinyt kyllästyä, mutta toisaalta olenkin tilannut tätä vasta 9kk. Onneksi näillä on suhteellisen laaja valikoima niin pääsee kokeilemaan aina jotain uutta! 🙂

Leave a Reply