Lisää Philosophyä

Oletteko huomanneet, kuinka nopeasti aika kuluu tällä hetkellä? Nyt ollaan eletty syyskuutakin pitkästi, vaikka tuntuu, että juurihan tuota kesälomia lopeteltiin. Työpäivät sujahtavat ohi niin ettei niitä ehdi edes huomata! Tämä viikko ei tule olemaan poikkeus, sillä sillä suuntaan muutaman päivän työreissulle Helsinkiin. Toivottavasti itselleni jäisi aikaa pistäytyä shoppailemassa, kun kerran isolle kirkolle asti tullaan ja illat ovat vielä auki suunnitelmista. 🙂 Torstaina takaisin toimistolla ja viikonloppu kolkuttaa jälleen oveen.

Aikaisemmin kerroin teille ostaneeni Philosopyn hellävaraisesti kuorivan kasvojenpuhdistusaineen. Mainitsin silloin, että vielä joskus aion ostaa itselleni tämän kuorinnan.

Kävimme kesäloman loppupuolella ystäväpariskunnalla Hyvinkäällä ja tietenkin kävimme myös kiertelemässä kauppoja. Kävimme myös kauppakeskus Willan Emotionissa. Mä en ollut löytänyt yhtään mitään ostettavaa itselleni ja halusin jotain pientä. Kurkistin huvikseni Philosophyn hyllylle ja se näytti aika tyhjältä. Myyjä sanoi, että Philosophyn tuotteet ovat nyt tarjouksessa, sillä ne poistuvat heidän myymälästään.

Siitäpä sainkin idean ostaa kauan himoitsemani kuorintasetti itselleni. Alkuperäinen hinta tälle on n. 79 euroa, mutta nyt se lähti mukaan alle 55 eurolla, joten ei mielestäni paha hinta ollenkaan. Kallishan se oli silti, mutta musta tämä on jokaisen sentin arvoinen.

IMG_5566

Kyseessä on kaksivaiheinen kuorinta, jonka jälkeen ainakin oma ihoni on ihan mielettömän pehmeä. En ole ikinä saanut millään tuotteella vastaavaa aikaiseksi, mutta toisaalta en näin kalliita tuotteita ole siihen tarkoitukseen kokeillutkaan. Tässä ero on valtava kuorinnan jälkeen.

Tätä tuotetta riittää pitkäksi aikaa, sillä riittää, kun ottaa molempia tuotteita herneen kokoisen palleron verran. Ensin otetaan tätä kareampaa tahnaa, jota hierotaan iholle n. 60 sekunnin ajan, jonka jälkeen laitetaan kasvoille suurin piirtein saman verran geeliä pullosta. Ohjeen mukaan pitäisi käyttää enemmän tuotetta, mutta musta vähäisempikin riittää. Geelin levityksen jälkeen tahna ja geeli sulautuu yhteen ja tuote vaahtoutuu iholla. Tämän jälkeen tuotteen annetaan vaikuttaa pari minuuttia, kovanahkaisemmat kuten minä, voivat hieroa tämän ajan kasvoja.

IMG_5559

Hieronnan jälkeen tuote huuhdellaan huolellisesti pois ja jäljelle jää vain uskomattoman pehmeä iho. Mulla tämä tuote ei ainakaan aiheuta kiristämisen tunnetta, mutta en sano etteikö se muilla niin tee. Tämän jälkeen iholle on suuri nautinto levittää kosteusvoidetta! Tämä on sekä rahallisesti että tuloksellisesti arvokkain omistamani tuote, eli ei tarvitse varmaan sanoa, että olen ihan hulluna tähän? 😀

2 thoughts on “Lisää Philosophyä”

  1. Minä taas ostin Emotionista Philosophyn kasvovoiteen ja silmänympärysvoiteen, kun olivat 70 %:n alessa. On kyllä olleet hyviä.
    Tuo kuorinta näyttää ihan sitruunasorbetilta.

    1. Mulla on myös ollut molempia noista jotka ostit ja tykkäsin myös niistä. 🙂 Eikö näytäkin melkein syötävältä tuo tahna? 😀

Leave a Reply