Lookfantastic Beauty Box lokakuu

Tuntuu, että edellisestä boksista ei ole kauan, mutta silti nyt on jo seuraavaa boksia tarjolla, vaikka tämä tuli vielä normaalia myöhemmin käsiini!

Boksi on ihana ruusukultainen ja vähän jäi harmittamaan, kun oma laatikko oli ottanut damagea, vaikka mä en näitä oikeasti mihinkään käytäkään! 😀

IMG_5721

Tämän kuukauden teemana oli indulge me. Oman itsensä hemmottelu on mielestäni todella tärkeää ja siihen tässä boksissa otetaan kantaa. Boksista löytyvät merkit olivat seuraavat: Monu, Ciaté, Lancer, ModelCo, Skimono ja BeanBody.

Monu Firming Fiji Facial Oil

IMG_5727

Mulla ei ole aikaisemmin ollut varsinaisia kasvoöljyjä, joten tämä on hyvin mieluinen tuote. Tuoksu on omaan nenääni mieto ja neutraali, joten pystyn käyttämään tätä tuotetta. Tuotetta tuli matkakoko 30 ml ja täysikokoinen 100ml maksaa 41$.

Ciaté London -ripsiväri

IMG_5725

Olen joskus aikaisemmin hehkuttanut Lumenen True Mystic Volumen ripsaria ja sitä kuinka paakkuuntumattomana se pysyy. Nyt kuitenkin olen parissa viimeisessä putkilossa ollut tyytymätön ripsariin ja taidan katsella itselleni vaihtoehdon tuon tilalle. Tämä ripsari ei vain taida olla vedenkestävää, mutta testiin menee silti. Tämä tuote on cruelty-free, vegaani ja jopa gluteenitonkin. 😀

Lancer The Method: Polish

IMG_5724

Tämä kuorinta on tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle. Mukavan karheaa, joten varmasti kuorii hyvin. Tuoksu on mun makuun vähän liian maskuliininen, mutta onneksi se on hyvin mieto, joten pystyn sen puolesta käyttämään. Tuotteessa ei ole parabeenejä, sulfaatteja tai ftalaatteja. 125 ml tuote maksaa sephoran sivuilla 75$, eli aika arvokkaasta tuotteesta on kyse.

ModelCo Instant Radiance Illuminating Under Eye Concealer

IMG_5726

Olen jo pidempään halunnut kokeilla tällaista tuotetta, joten hymyssä suin tätä tutkailin. Toimii samalla periaatteella kuin moni kynsinauhaöljykynä, eli päästä ruuvaillaan ja sutiin ilmestyy lopulta ainetta. Mä olin varma, että sain rikkinäisen version kun ei mitään alkanut kuulumaan ja sitten sitä tietty pursusikin jo liikaa… Noh, seuraavalla kerralla tietää paremmin! Tuotteen hinta on 14€.

Skimono Beauty Hand Mask For Intense Nourishment

IMG_5723

Oi että, toivottavasti tässä on hyvä tuoksu! Tämä on siis käsille tarkoitettu naamio (eli hanskat). Hanskojen annetaan olla käsissä puolen tunnin ajan, jonka jälkeen ne otetaan pois ja annetaan vielä loppujen imeytyä iholle hieromalla. Tuotteen hinta on 11,95€, mikä on mielestäni aika kova hinta sille, että tätä käyttää tasan kerran. Mutta mielenkiinnolla kokeilen!

Bean Body Kahvikuorinta

IMG_5722

Näitä kahvikuorintoja on näkynyt blogeissa jo aika paljon, mutta en ole vielä itse uskaltautunut kokeilemaan näitä. Yhden pussukan annoin eteenpäin kokeiluun, mutta jospa minä tämän uskaltaisin jo kokeilla? 🙂 220g tuotetta maksaa 19,95$.

Nyt täytyy sanoa, että en keksi yhtään toista huonompaa tuotetta tästä boksista, vaan minusta tämä oli täysi kymppi! Jokainen tuote on tosi mielenkiintoinen, enkä malta odottaa kaikkien näiden testailuja.

Ainoa miinus boksissa oli se, että sen mukana tuli uniikki alennuskoodi joulukalenteriin, jonka tietenkin olen ehtinyt jo tilata ja saada!

Tämän vuoksi jos joku teistä lukijoista tarvitsee koodin itselleen, vinkatkoon siitä kommenttiboksissa. Koodi on kertakäyttöinen, joten ensimmäinen sen tarvitseva saa sen. 🙂

4 thoughts on “Lookfantastic Beauty Box lokakuu”

  1. Perkule, mullekin pitäis kalenteri olla jo matkalla. Mitä he tolleen myöhässä niitä lähettävät, eihän ketään uskalla jättää kalenterin tilaamista viime tippaan, eihän? Kiva boxi kyllä!!

    1. No äläpä muuta sano! Ei KUKAAN varmasti tätä odottanut käytä nyt sitä koodia kun on halunnut varmistaa kalenterin saamisen.

  2. Uih! Täällä yksi mattimyöhäinen kuolaa kalenterin perään. Mä rakastuin eilen tohon kalenterin ulkonäköön ja oon nyt ihan täpinöissäni. Alekoodi ei yhtään haittaisi (winkwink).

    1. Hyvä vain jos koodi ei jää käyttämättä! Yritän muistaa laittaa sen sulle asap kun ehdin kotiin. 🙂

Leave a Reply