Lookfantastic Beauty Box March 2018

Vähän jännäsin milloin maaliskuun boksi tipahtaa postilaatikkoon. Yllätyksekseni se tuli jo 9.3. perjantaina juuri sopivasti raskaan työviikon jälkeiseksi palkinnoksi! Jospa tästä saisin vähän puhtia tähän viikkoon, olen nimittäin menossa tiistaina pääkaupunkiseudulle nolaamaan itseni ihan totaalisesti kovaan porukkaan esittelemään meidän töitä ja vielä englanniksi. Onneksi ei yhtään hirvitä! 😀

Pari viimeisintä boksia on ollut vähän pettymyksiä, joten katsotaan miten tällä kertaa käy.

Teemana tässä kuussa on Beauty Empowered. Itsessään boksin ulkonäkö ei hirmuisesti mua tällä kertaa puhuttele, mutta sisältöhän se on tärkein. 🙂

IMG_6520

Kurkataan boksin sisätöön. Selvästi tässä kuussa painoa oli enemmän kuin parissa edellisessä.

StyLondon Oval Brush 

BeFunky Collage3

Mä olen näitä siveltimiä monesti hiplaillut, mutta en ole lähtenyt mukaan hypetykseen. Tosi kiva, että tällaista pääsee nyt tätä kautta kokeilemaan! Merkki ei ole tuttu, mutta vaikuttaa laadukkaalta kuitenkin. Tälle en onnistunut löytämään hintaa.

Doucce Freematic Eyeshadow Duo

BeFunky Collage2

Luomiväriä, jee! Plussaa myös yksittäispakkauksista, sillä tykkään nykyään enemmän niistä. Nämä saa ilmeisesti myös palettiin kiinni, sillä näissä on magneetit takana. Sävyjen nimet ovat Kate ja Tenley, molemmat sisältävät shimmeriä. Sävyt ovat sen verran neutraalit, että ihan varmasti päätyvät käyttöön asti. Merkin verkkokaupassa yhtä nappia myydään 10 dollarin hintaan (en tosin tiedä onko koko sama, sillä niitä ei ole merkitty), joten kaksi näitä maksaa sitten 20 dollaria.

Skimono Foot Mask

IMG_6521

Tosi mielenkiintoinen ja toivottu tuote jaloille! Näitä pussukoita pidetään jaloissa puoli tuntia, jonka jälkeen loppukosteutus hierotaan jalkoihin. Juuri tätä mun jalat tällä hetkellä tarvitsee ja tämän olen ehtinyt jo käyttääkin. Maskilla hintaa 11,95€.

Renu Skin Advanced Anti-Ageing Flash Relax Mask

IMG_6529

Aikuiselle iholle tarkoitettu maski. Hyvin mieto tuoksu, menee käyttöön. Kirkastaa ja silottaa ihoa. Hierotaan puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia ja pestään pois. Ei mitään ihmeellistä, mutta täytyyhän se kokeilla onko tässä jotain taikaa. Tuubissa 30 ml ja 100 ml maksaa 40,95€.

skinChemists Rose Quartz Lip Plump

BeFunky Collage

Tällä pitäisi saada huulista tasaisemmat ja muhkeammat. Kokeiltuani ensimmäistä kertaa en kyllä hirvittävästi muhkeutta löytänyt lisää, mutta pitänee vielä yrittää. 😉 Plussaa siitä, ettei tämä tuoksu millekään tekomansikalle, mutta itsellä tuli vahva mielikuva hammaslääkäristä. Piparminttu tässä varmaankin suurimman osan tuoksusta tuo, mutta pieni sivutuoksu toi hammaslääkärin mieleen. Tulee käyttöön ehdottomasti. Tämä on täysikokoinen ja arvokas tuote, 8 ml maksaa 94.90£ brandin omilla sivuilla, lookfantsun sivuilla hintaa jäi n. 53 euroa.

OMOROVICZA Balancing Moisturiser

IMG_6532

Ohhoh, toinenkin täysikokoinen tuote, joka on todella arvokas! Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu kosteuttaja, jota voidaan käyttää myös primerinä. Tämän merkin tuote on tullut aikaisemminkin boksista, mutta se päätyi joululahjaan. Pakkaus on todella laadukkaan oloinen ja haluaisin hirvittävästi myös kokeilla tätä ihollekin. Mutta. Miinuspuolena mainittakoon voimakas tuoksu, joka ei osu omaan makumaailmaan yhtään. Täytyy vielä testata kauanko tuote tuoksuu iholla ja päättää sitten mitä tämän kanssa teen. 1.7 oz 135$.

Kyllä. Uskoni tähän boksiin palautui jälleen. Tosi paljon kivoja tuotteita mukana, eikä pelkästään pieniä tuubeja rasvaa. Näiden lisäksi täysikokoisten tuotteiden arvo nostaa tämän boksin hintaa taivaisiin. Mitä mieltä te olitte tästä, paraniko edellisiin verrattuna?

Kurkistin seuraavan kuun spoilerin mukana tulleen lehden takakannesta ja se todellakin on mieluinen tuote ja pelkästään sen vuoksi voin maksaa boksin hinnan, vaikka mulla se tuote jo löytyykin! 😀

6 thoughts on “Lookfantastic Beauty Box March 2018”

 1. Aivan huippuhyvältä vaikuttava boxi:) Tällaisen boxin voisin itsekin joskus laittaa tilaukseen, koska merkit ovat vähän vieraampia. Omorovicza varsinkin kiinnostaisi:)

  1. Niin mustakin. 🙂 Juuri tuo syy on tän boksin tilaamiseen, että tutustuu uusiin merkkeihin ja tuotteisiin. Se on ehdottoman parasta antia näissä bokseissa, vaikka joskus huteja tuleekin omalle kohdalle.

 2. Hintansa väärti oli ainakin ehdottomasti! Nämä boksit on kivoja, mutta en viitsi niitä enää itselleni tilata, kun en kestä pieniä käyttämättömiä purkkeja pyörimässä nurkissa 😀 Ja niitä kuitenkin jää aina käyttämättä, kun mun iho ärtyy jos vaihtelen tuotteita usein. Mutta kiva seurata silti muiden blogeista mitä niistä paljastuu 🙂

  1. Mä vielä toistaiseksi tilaan, vaikka olisihan se järkevämpää ostaa vain tarpeeseen. 🙂 Mutta välillä kyllä löytyy tosi kivoja tuotteita, jotka jää käyttöön. Se on parasta. 🙂

 3. Aiii että, tää on kyllä huikea boksi! Todellakin nostivat rimaa ja reippaasti 😀 Nyt mäkin voisin jo pikkuhiljaa uskaltautua tilaamaan tämän 😀 Tosin en tässä kuussa, ollaan meinaan ostamassa auto minkä päälle keittiön laitteet on poksahdelleet toinen toisensa perään, joten mitään ylimääräistä kosmebudjettia ei nyt ole. Damn. Toivottavasti ensi kuussa sitten 🙂

  1. No joo, toivottavasti tällaisia on jatkossakin! 🙂
   Tuo ketjureaktio on kyllä ärsyttävä, miksi aina kaikki kerralla menee rikki?

Leave a Reply