Lookfantastic Beautybox joulukuu

Toivottavasti teillä on ollut mukava joulu tähän mennessä, itselläni se on ollut lähes täydellinen. Mulla joulufiilis tulee aika suoraan siitä, paljonko on lunta. Nyt varmaan on ollut viisi vuotta peräkkäin ihan ahterista tuo sää, mutta tänä jouluna näyttää oikeasti joululle! ♥ Tykkään tosi paljon talvesta juuri sen vuoksi miltä ulkona näyttää. En ole jaksanut stresstakaan turhasta, joten aika mukava fiilis on ollut!

Mutta nyt tämänkertaiseen boksiin. Sain oman boksini jo viikko sitten, mutta en vain ole ehtinyt naputella postausta aiheesta. Nyt on kuitenkin hyvä aika esitellä tämäkin, ettei mene ihan seuraavan kuun puolelle. Sissikin tästä jo valitteli, mutta vähän valitan minäkin. Ärsyttää saada boksi näin myöhään käsiin kun sen kuitenkin moni saa jo alkukuusta. Mutta onneksi hyvää kannattaa odottaa. 🙂

Boksin teema oli Beauty in Wonderland ja boksin sisäkansi olikin samaa kuosia kuin joulukalenterissa.

IMG_5951

Ei muuta kuin heti asiaan!

Suki Exfoliate Foaming Cleanser

IMG_5952

Tämä on tosi jännä tuote, vaahtoava kuorinta, mielenkiinnolla kokeilen! Minun(kin) nenään tämä tuote tuoksuu Lushin Lemony Flutterilta. 30 ml tuotetta maksaa n. 12€.

MDM Flow Matte Lipstick – Bossy Nude

IMG_5956

Tämä on sen verran neutraali sävy, joten voisin kokeilla jopa itsekin laittaa huulipunaa! Tuotteella hintaa 18£.

Polaar Genuine Lapland Hand Cream

IMG_5954

Käsivoide, jonka pitäisi imeytyä kohtuullisen nopeasti jättämättä ihoa tahmaiseksi. Sisältää arktisia marjauutteita ravitsemaan ihoa sekä tukemaan ihon omaa suojaa, A-, C- ja E-vitamiineja.75 ml maksaa 16,95€.

Figs And Rouge Hydra Activ Smart Nutrient Day Cream

IMG_5957

Mä en jotenkin hirvittävästi jaksa innostua päivävoiteista, mutta joskus nekin tuottaa positiivisia yllätyksiä, joten täytyy tämäkin kokeilla. 🙂 50 ml tuotetta maskaa 28.00 £.

Gatineau Melatogenine

IMG_5955

Tämä seerumi on tarkoitettu yli 30-vuotiaille, tehoaine varhaisia ikääntymisen merkkejä vastaan. Sopivan mieto tuoksu, käyttöön menee. 30 ml tätä tuotetta maksaa 64 £, joten arvokas tuote on kyseessä. Mutta niinhän kyllä seerumit yleensä tahtovat olla vähän hintavampia tuotteita.

Bubble´t Limited Edition Beauty In Wonderland Bath Fizzer

IMG_5953

Kylpypommi. En omista ammetta ja tämä näytti ihan täydelliseltä joululahjalta siskon nuorimmaiselle neitokaiselle, jolle kokosin kosmetiikka-aiheisen joululahjan, sisältäen mm. Frozen-suihkugeeliä ja shampoota. Kovin olisi neidillä hirveä hinku meikkailla, mutta onneksi vielä huulirasvat, pompulat ym. menee meikeistä. 😀 Pommilla hintaa 4.99£.

Tykkäsin tämän kuun boksista, sillä mikään tuote ei ollut esimerkiksi liian voimakkaan tuoksuinen ettei sitä voisi käyttää. 🙂 Mitä mieltä te olette tämän kuun boksista?

2 thoughts on “Lookfantastic Beautybox joulukuu”

Leave a Reply