Lyhyiden kynsien koristelut

Instassa jokin aika sitten jo mainitsin tästä, eli otin yhteen koiran flexin kanssa sillä seurauksella, että mulla katkesi pari kynttä todella lyhyeksi. Ei auttanut itku markkinoilla, vaan mun oli pakko vetää kaikki kynnet ihan nysäksi, paljon lyhyemmäksi kuin mulla on vuosiin ollut.

Kituutin melkein viikon yksivärisillä lakkauksilla, ennen kuin edes viitsin katsoa kynsiin päin. Onneksi viikossa nämä ehti kasvaa sen verran, että etusormen kynsi oli saanut vähän mittaa, eikä ole enää niin nysä verrattuna muihin kynsiin. Nimittäin jostain syystä mulla on etusormen kynsipeti tosi lyhyt ja jos se kynsi vedetään vapaasta kasvusta asti poikki, kynsi näyttää typerältä muihin verrattuna.

Sain siistittyä kynnet ja tein simppelin lakkauksen tuskaa helpottamaan. Lakkasin pohjalle Essencen Zero to Heron ja siihen päälle raitoja Colour Aliken mustalla ja holoisella Hot Sandilla.

Laattana MoYoun Holy Shapes Collection -19.

1

Tämä lakkaus menettelee jo. Varmaan viikon päästä tilanne on jo paljon parempi, eikä ahdista enää niin paljon. Onneksi nämä kasvaa!

Mitä mieltä olette tällaisista nysäkynsien lakkailuista? 🙂

6 thoughts on “Lyhyiden kynsien koristelut”

  1. No, itsekin tässä nysäkynsiä lakkailen, parempi suojata ne lakalla kuin olla ilman. Pidemmät olis kyllä nätimmät mutta kun sais ees nää liuskottumat pois. Kiva ja siististi tehty lakkaus, kaunis katsella 🙂

    1. Tuntuu monella olevan ongelmaa just nyt kynsien kanssa. Jospa se taas kesällä helpottuisi! 🙂

Leave a Reply