Mahtava tuuri

On taas ollut hiukan hiljaista jokaisessa somekanavassa, töissä on ollut ihan jäätävä tilanne, sillä meillä on nyt ollut työn alla saada parin seuraavan vuoden hankkeet ajoissa rahoittajalle hakuun, jotta töitä olis jatkossakin.

Mutta tässä vähän maistiaisia mun mielettömästä munkista, jota Instassa vähän mainostinkin.

https://www.instagram.com/p/Bo1xLU8BL53/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Olin eräänä iltana menossa nukkumaan ja ajattelin katsoa tabletilla Netflixistä sarjaa. Ihmettelin siinä sitten, miksi tabletissa vilkkuu valo. Tarkistin asian, gmailiin oli tupsahtanut sähköposti.

Siellä oli viesti, jossa mun kerrottiin voittaneen Cirque Colorsin Facets 2018 -kokoelman lakat. Aluksi ajattelin sen olevan roskapostia ja melkein jo poistin sen, mutta sitten päätin kuitenkin tutkia asiaa. Sähköposti oli tullut ihan oikeasta osoitteesta ja henkilön nimikin löytyi firman sivuilta. Tekstissäkään ei ollut mitään typeriä kalasteluyrityksiä, ainoastaan tarvittavat tiedot lakkojen postittamista varten.

Seuraavaksi ihmettelin sitä, miten olisin muka voinut voittaa jotain, kun en muista osallistuneeni mihinkään kilpailuun. Aikani asiaa tutkin ja löysin sen, millä palkinnon olin voittanut: Olin uutiskirjeen tilaaja ja ne henkilöt osallistuivat automaattisesti arvontaan (kuten on käsittääkseni jatkossakin aina). Heti kun olin ilmoittanut tietoni sähköpostissa, ilmestyi myös Cirquen instatilille voittaneiden nimet.

Parin päivän päästä sainkin seurantakoodin ja tiedon, että paketti on matkalla luokseni.

Tässä tietenkin vielä jännitin, että saanko pakettia ollenkaan, vai eksyykö se matkalla johonkin ihan väärään paikkaan. Paketti saapui nopeasti tulliin ja tullista tuli nopeasti myös tullausilmoitus. Tässähän täytyy muistaa, että kaikista arvontapalkinnoistakin täytyy maksaa vero, joten minä kiltisti sen n. 30 euroa maksoin.

Tämän jälkeen kestikin muutama päivä, että paketti liikahti yhtään mihinkään. Sitten se meni Helsingissä lajitteluun, jonka jälkeen luin töissä seurantakoodin kautta, että paketti on luovutettu vastaanottajalle naapuripaikkakunnalla?

Vähän ihmettelin, että mitä hittoa, onko mun paketti oikeasti annettu jollekin väärälle henkilölle väärällä paikkakunnalla. Hiukan meinasi jännittää kun kotiin tulin, että löytyykö postilaatikosta mitään, mutta mun onnekseni se on varmaan vain merkitty väärin postissa, sillä paketti oli kuin olikin meidän postilaatikossa. 🙂

Tämä arvontavoitto tuli enemmän kuin tarpeeseen, sillä mulla on ollut vähän kynsimasista ilmassa ja mulla ei ole ollut tarpeeksi aikaa lakkailla kynsiä. Viime viikko oli töissä todella paha, mutta nyt ollaan saatu hakemukset jätettyä ja jäljellä on vain normikiire. 😉

Ensi viikko on täällä syyslomaviikko ja olen sen anonut lomaksi, mutta nähtäväksi jää, pystynkö sen pitämään. Ainakin perjantaina aamupalaverin jälkeen kerään kamat kasaan ja lähden siskojen kanssa pienelle viikonloppureissulle, minnepäs muualle kuin I Love Me -messuille! Jee, mun eka kerta ikinä! Sen enempää sen asiaa hehkuta, sillä mua ainakin ärsyttää joka tuutista tulevat lippuarvonnat jo niin paljon, että melkein tekisi mieli jättää koko messut väliin. 😀 Tarkoitus on nollata aivot ja samalla päästään moikkaamaan serkkutyttöä, kun harvemmin sielläpäin tulee liikuttua muuten kuin työasioissa. 🙂

16 thoughts on “Mahtava tuuri”

    1. Totta, saisi osua kyllä kohdalle useamminkin! 😉 Kiitos, reissu oli oikein onnistunut!

  1. Mahtavaa! Onnea paljon, oon kyllä kade! Mun must have-listalla on Dioptase ja Emerald, ainakin. Ihania kyl kaikki.

    1. Kiitos! 🙂 Kerrankin satuin voittamaan jotain ja vielä sellaista, josta jokainen yksilö jää itselle käyttöön! ♥

Leave a Reply