Masura – 3 Wishes

Tässä Masuran 3 Wishes -lakassa on jännä väriyhdistelmä, enkä oikein osaa päättää, pidänkö siitä vai en. Ehkä kuitenkin kallistun siihen suuntaan, että pidän tästä. Ehkä. Nykyään, kun lakkarintamalla tapahtuu niin vähän, kaikki erikoisuudet pistää silmään ihan eri tavalla ja sitä oppii tykkäämään erikoisemmistakin lakoista.

Tämä lakka on mutaisen violetti, jossa on hiukan kultaa seassa, mutta kun sille näyttää magneettia, siihen muodostuu aika voimakas kultainen kuvio. Lakka on helppo levittää, se peittää kahdella kerroksella hyvin. Nämä lakat kuivuvat pikakuivattajan kanssa aavistuksen pidempään kuin muut lakat.

2

Jos en osaa päättää, onko lakka ihana vai ihan kamala, koristelut ovat samaa kastia. En yleensä hirvittävästi pidä kukkaleimoista, mutta silti valitsin tähän kukkateemaiset leimat. Keskisoemren nurkan leimat onnistuin tölväisemään ennen kuvien ottoa, mutta koska leima on muutenkin vähän sekava, ei tuota onneksi huomaa. 🙂

4

Leimauslaatan olen onnistunut unohtamaan ihan totaalisesti. Nyt kun leimauslaattoja on niin monella eri valmistajalla, en pysty edes kuvioiden perusteella päättelemään, minkä valmistajan laatasta on kyse. Noiden 400 laatan seasta on sitten jälkeenpäin hyvä yrittää etsiä sitä mistä tämä kuvio on leimattu, jos en ole sitä erikseen mihinkään laittanut. Leimauslakkana olen kuitenkin käyttänyt MoYoun mustaa, sillä muita mulla ei edes tällä hetkellä löydy.

3

Tämä lakka kynsillä onnistuin telomaan etusormen kynnen pöytätuulettimen ritilään vaatteita pukiessani niin, että kynnen vapaa osa halkesi pystysuoraan keskeltä. Älkää kysykö miten onnistuin tuossa, mutta onnistuin kuitenkin! Sain kynnen korjattua tuolla kertaa, mutta olen sen jälkeen ottanut yhteen auton turvavyön kanssa pariinkin otteeseen ja tällä hetkellä mulla on ihan nysät kynnet. Niin nysät, että niitä melkein ärsyttää lakata. Mulla on vielä kokeilemattoamia lakkojakin olemassa, mutta en taida laittaa niitä kynsille ennen kuin nämä saavat vähän pituutta.

Tämä onkin viimeinen lakkaus, joka mulla on jemmassa. Blogi taitaa täyttyä nyt vähäksi aikaa raksa-aiheisista postauksista, jotta kynnet saa rauhassa kasvaa pituutta takaisin. 🙂

14 thoughts on “Masura – 3 Wishes”

  1. Vaaaaau, miten upea lakka! Tykkään violetin ja kultaisen yhdistelmästä kovastikin 🙂

    1. Mäkin tykkään tässä yhteydessä. 🙂 Muuten suosisin enemmän shamppanjaan taittavaa kultaa. 😀

  2. Aika hauska lakka! Ja kivat koristelut 🙂 ja luemme kyllä mielellään remppajuttujakin 😉 toivottavasti kyntesi kasvavat pian takaisin pitkiksi!

    1. Eikö vain, ainakin tosi erikoinen! 🙂 Remppajuttuja tulossa, niitä kyllä riittää jonoksi asti. 😀

    1. Musta tuntuu, että mulla vaihtuu päivittäin mielipide tästä. Välillä tykkään ja välillä en. 😀

Leave a Reply