Masura – Haliotis

Mies oli viime perjantaina pikkujouluissa ja mulla oli koko ilta aikaa tehdä omia juttuja. Ajattelin tehdä kynnet oikein pitkän kaavan mukaan, kun kerrankin on vähän enemmän aikaa käytettävissä.

Lopputuloksena monen tunnin äherryksen jälkeen kynsiä koristeli Picture Polish Wine, ihan yksinään ilman koristeluja. Mun työpöytä näytti tältä ja tästäkin on kaikki paperit jo siivottu.

Ei ollut kyllä yhtään lakkauspäivä ja kolmannella yrityksellä annoin periksi ja laitoin vain lakkaa kynsien suojaksi. Mikään ei onnistunut mitenkään, joten vaihdoin lakkapullon suosiolla viinipulloon ja kaadoin itselleni lasillisen.

Vasta sunnuntaina lakkasin kynnet oikein koristelujen kera. Yritin perjantaina tehdä liukuvärjäystä kynsille, mutta sössin ne niin pahasti, että päätin tällä kertaa mennä sieltä missä aita on matalin. Magneettilakoilla kun saa tosi kivaa vaihtelua kynsille aikaiseksi, eikä se vaadi läheskään niin paljon aikaa kuin liukuvärjäyksen teko.

Näissä vaaleissa Masuran magneettilakoissa on näkynyt aika huonosti nuo magneettijäljet verrattuna tummempiin lakkoihin, mutta onneksi tässä Haliotis -lakassa eron sai ihan hyvin näkyviin ja tämä onkin tosi kaunis lakka, vaikka ei yllä sinne minne ne älyttömän upeat lakat.

Aluksi ajattelin laittaa mustat talviaiheiset leimat, mutta jostain syystä halusinkin yhdistää mintun leimauslakan tähän ja musta siitä tulikin aika veikeä lopputulos.

1

Leimat ovat MoYoun Enchanted collection 16 -laatasta.

2

Oikein kiva lopputulos ja tuo lakkakin on omalla tavallaan niin kaunis! 🙂

Saa nähdä miten ehdin postailemaan nyt loppuvuodesta. Mulla on ollut nyt pidemmän aikaa loppurutistus töiden suhteen, sillä mun vetämä hanke päättyy tämän vuoden loppuun ja kaikki mahdollinen pitää saada valmiiksi. Nämä viimeiset viikot ennen lomia ovat melko tajuttoman kiireisiä, mutta toivottavasti sitä vapaa-aikaa jäisi edes jonkin verran. Vielä ei ole varmuutta ensi vuoden hankkeista, mutta “pahalle” näyttää, että yksi ainakin voisi olla menossa läpi, johon mulla olisi vetovastuu. Tuo hanke toisi lisäjännitystä elämään melkoisesti, sillä se olisi ensimmäinen kansainvälinen hanke, jota olisin vetämässä. Onneksi näiden parin vuoden aikana kuitenkin voi sanoa kehittyneensä melkoisesti, vaikka varmasti pahoja kasvukipuja on taas edessä. Eiköhän siitäkin selvitä taas jotenkin. 😉

Onneksi kuitenkin on parin viikon joululoma, jos silloin saisi vähän kerättyä voimia tulevaan vuoteen.

Rentouttavaa viikonloppua!

Leave a Reply