Masura – Moon Gate

Tilasin useamman vaalean magneettilakan Masuralta, mutta pari niistä on ollut kynsillä ja olen ollut niihin vähän pettynyt. Magneettikuvio ei näy kunnolla ja niihin jää siveltimen jäljet näkyviin.

Tämä Moon Gate on poikkeus, siinä jää kiva kultainen jälki, kun muu lakka on vaaleaa. Tämä ensimmäinen kuva on pullokuva, sillä mä onnistuin peittämään lakan leimoilla niin hyvin, että sitä pohjaa ei juurikaan näy. Enkä tietenkään älynnyt ottaa kuvaa pelkästä lakasta. 😀

3

Lakka peitti lähes yhdellä kerroksella ja oli helppo levittää. Oikein mainio lakka siis. Tein päälle leimat MoYoun laatasta Pro Collection XL 20.

4

Olen käyttänyt tätä leimaa aikaisemminkin ja muistan tykänneeni lopputuloksesta ihan hulluna. Samoin kävi tälläkin kertaa. Mun pitäisi kyllä useammin kierrättää näitä hyväksi todettuja leimoja, eikä aina etsiä jotain uutta.

1

Vaikka leimat eivät täydellisiä olleetkaan, ei sitä kyllä käytännössä huomannut ja kynnet keräsivät jopa töissä kehuja.

2

Ai että, kyllä tykkäsin ihan älyttömästi tästä lakkauksesta! Olihan tuo melko työlästä siistiä noita leimoja iholta, varsinkin nyt kun ilmat ovat kylmenneet ja iho on alkanut kuivumaan. Teipinpalasilla onneksi sai suurimman osan pois ja loput sain topseilla ja siveltimellä siistittyä.

4 thoughts on “Masura – Moon Gate”

    1. Kiitos! 🙂 Pitäisi melkein noista vähemmän hienoistakin magneettilakoista postata, mutta niitä ei yleensä tule edes koristeltua. 🙂

Leave a Reply