Masura – The Diamond Planet

Alkuun pieni hehkutus viikonlopulta. Oltiin lauantaina ja sunnuntaina koiranäyttelyissä, jotka olivat meidän osalta tämän kesän viimeiset. Lauantaina meidän hurtta sitten ottikin viimeisen sertinsä ja valioitui! Nyt voi jatkossa sitten käydä moikkaamassa vain tuttuja, eikä tarvitse enää sijoituksia stressata. 😀

Seuraavaksi aion lyhentää Rymyltä noita alahapsuja aika paljon, sillä nyt palaillaan metsälenkkeihin kun koiraa voi pitää irti ja tuo turkki kerää aika kiitettävästi roskia mukanaan. 😀 Mutta ei Rymystä tämän enempää, mennään tämänkertaisiin kynsiin.

Esittelin aiemmin Masuran Andromeda’s Nebulan, joka on tosi kaunis lakka, mutta tämä The Diamond Planet vetää siitä mielestäni pidemmän korren. Tämäkin on tosi peittävä lakka ja kissansilmämagneettia käytettäessä keskelle muodostuu vaaleampi kohta.

2

En nä ole edelleenkään onnistunut saamaan skarppia viivaa, siis sellaista, joka jää lakkauksen kuivuttua. Ei se oikein enää haittaakaan, nämä on musta tosi kauniita näinkin.

1

Tein näille koristeluiksi mustat leimat sellaisesta laatasta, jota en nyt onnistunut enää metsästämään jälkikäteen. Väittäisin, että leima oli jostakin ÜC:n laatasta, mutta yleensä niiden laattojen leimat nousee paremmin kuin mitä näissä nousi.

3

Mun mielestä mustat leimat on ainoa oikea vaihtoehto tähän lakkaukseen. Näissä magneettilakoissa suosin sellaisia kuvioita, jotka ovat ohuita ja jättävät mahdollisimman paljon lakkaa näkyviin, ihan kuten tässäkin.

4

Lakkaus oli oikein mieluinen, vaikka leimat ei niin täydellisiä olleetkaan. Tätä tuli ihasteltua kyllä moneen otteeseen ja luulenpa tämän päätyvän melko pian uudelleen kynsille.

Miltä tuo lakka teidän silmään näyttää? 🙂

13 thoughts on “Masura – The Diamond Planet”

  1. Todella nätti lakka :O Siinähän olisi jo galaxi -lakkauksen pohja valmiina 😀

    1. Eikö vain!? Totta, näillä tällaisilla ne saisi tosi helposti toteutettua. 😀

  2. Onnittelut Rymylle ja omistajille toki myös! 😀 Magneettilakat on tosissaan tehneet uuden tulemisen sun blogin kautta, upeita <3

    1. Kiitos! 🙂

      Mun mielestä nämä uudentyyppiset magneettilakat on jotain ihan eriä kuin ne vanhat. Näissä ehkä nuo ylimääräiset hippuset tekee tästäkin tosi ihanan! 🙂

  3. Pingback: Masura – Blue Stars

Leave a Reply