Melkein jouluiset vadelmanpunaiset kynnet

Mulla alkaa kynnet olla jo aika hyvän mittaiset, mutta niiden pitää kyllä vielä kasvaa, että saan kaikki paikat pois. Nyt on ollut kyllä tosi hyvä tilanne kasvattaa näitä, kun raksallakin hiotaan lähinnä hirsiä puhtaaksi, niin se ei ole raskasta puuhaa, eikä kynnet pääse siinä viottumaan. Hidasta se kylläkin on. 😀

Jospa tässä ehtisi saada nämä kuntoon ja vähän nauttiakin pitkistä kynsistä ennen raskaampia raksahommia, jotka taatusti taas vie multa kynnet.

Tällä kertaa lakkasin kynnet punaisilla sävyillä. Essie Watermelon on yksi ehdoton suosikki Essien lakoista. Jos pitäisi nimetä täydellisesti käyttäytyvä lakka, niin tuo se olisi. Ainakin tuo yksilö, joka mulla on. Se levittyy täydellisesti ja peittää yhdellä kerroksella. Siitä sainkin ajatuksen kokeilla sillä leimaamista. Watermelonin kaveriksi pääsi Essien Free to Roam ja Cirque Colorsin Ruby.

Leimat tein samasta laatasta kuin edellisessäkin lakkauksessa, eli Moyran laatasta  32 – NATURE.

3

Tein alunperin myös etusormeen saman leiman, mutta se oli tehty Colour Aliken Iced Coffee -lakalla. Minusta lakkaus meni siinä sen verran pieleen, että mun piti ottaa etusormet uusiksi. Onneksi otin, sillä lakkaus on mun mielestä nyt just hyvä.

4 thoughts on “Melkein jouluiset vadelmanpunaiset kynnet”

Leave a Reply