Philosophy – Microdelivery Exfoliating Wash

Olen joskus aikaisemminkin maininnut rakastavani Philosophyn tuotteita. Kävin Emotionissa pyörähtämässä alennuksien aikaan ja mukaani tarttui kuoriva kasvojenpuhdistusaine. Tämä puhdistusaine on hellävarainen ja se soveltuu käytettäväksi päivittäin. Tuotteelle jäi alennuksen jälkeen hintaa n. 22 euroa, joten kovin edullisesta tuotteesta ei ole kyse. Normaalihintaisena tämä kustantaa muistaakseni n. 29 euroa. Philosophy on kuitenkin sellainen tuoteperhe, että sen tuotteista olen ainakin itse valmis maksamaan vähän kalliimpaa hintaa.

Keskustelin tuotteesta Emotionin myyjän kanssa ja hän ohjeisti käyttämään tuotetta kasvojen kaksoispuhdistuksessa, tätä ei siis ole tarkoitettu meikin poistoon, vaan ihon puhdistamiseen. Eli käytännössä ensin puhdistetaan meikki meikinpoistoon soveltuvilla tuotteilla, jonka jälkeen toisella kerralla puhdistetaan iho tällä tuotteella.

Minulla on käytössä Philosophyn Purity meikin puhdistukseen. Olen aikaisemminkin siitä ohimennen maininnut, kuinka sopiva Purity on itselleni, sillä niin vaivattomasti tuote poistaa jopa vedenkestävän silmämeikin. Purity on 3 in 1 -tuote, eli siinä yhdistyy kasvojen puhdistustuote, silmämeikin puhdistustuote ja kasvovesi.

IMG_5501

Nyt ostamani puhdistusaine sisältää pieniä kuorivia rakeita, jotka oikeasti ovat pieniä, mutta tarpeeksi isoja tuntuakseen. Ainetta hierotaan noin minuutin ajan iholle ja sitten huuhdellaan huolellisesti. Luonnollisesti silmänympärys kannattaa jättää rauhaan tätä ainetta käytettäessä.

Ensimmäisellä kerralla tunsin pientä kihelmöintiä iholla, mutta olen lukenut tämän aiheuttavan isompaakin polttelua osalle oikein herkän ihon omaaville. Minä kuitenkin tykkäsin tuotteesta valtavasti, iho tuntui todella puhtaalta, mutta ei kiristävältä.

IMG_5490

Ainoa keksimäni miinuspuoli tälle puhdistusaineelle on se, että se tuoksuu aavistuksen jotenkin muoviselle. Tuoksu on hyvin hentoinen, eikä jää iholle tuoksumaan, joten se ei itseäni ainakaan haittaa. Tuotteesta sanotaan, että se sopii jokaipäiväiseen käyttöön, mutta kovin herkkäihoiselle en tätä kuitenkaan suosittelisi ihan joka päivälle. Itse käytän tätä joka toinen päivä ja se on ollut sopiva omalle iholleni.

Ostettuani tuotteen myyjä hetken arpoi, minkä näytteen antaisi mukaani ja onneksi sain tämän kuorinnan, sillä tämä tekee iholle ihmeitä. Sanoinkin myyjälle, että kyllä mä vielä tämän tuotteen ostan täysikokoisena, kunhan vain joskus raaskisi sen tehdä! Valitettavasti täysikokoinen setti tätä taitaa maksaa sellaiset 80 euroa, joten en ihan heti sitä raaski tehdä. 😉

IMG_5503

Onko teillä käytössä tuota puhdistusainetta ja onko ylipäätään Philosophyn tuotteet teille tuttuja?

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

6 thoughts on “Philosophy – Microdelivery Exfoliating Wash”

 1. Jos mun iho kestäisi mekaanista hankausta, niin olisin varmaan jo ostanut tuon setin, sitä saa aika hyvistä tarjouksista jossain alekampanjoissa. Vaikka onhan se silti aika arvokas, mutta varmaan riittoisa myös. Sain joskus näytteet ja käytin käsikuorintana kun kasvoille en voi noita käyttää, toimi kyllä siinäkin:)

  1. Joo, tarjouksesta tuo kyllä kannattaa ostaa. Mä olen kasvoille käyttäny muutamia kertoja näytteestä ja ero on ihan valtava. Tykkään tuotteista, joissa eron huomaa heti käytön jälkeen. 🙂

 2. Mä en ole uskaltanut tuota Peeliä kokeilla vaikka pari näytettä oon siitä saanut, veikkaan että mun iho posahtais silkasta järkytyksestä 😀 Rakeelliset kuorinnatkin oon joutunut jättämään ihan minimiin (kasvoilla siis). Philosophylla on kyllä paljon ihania tuotteita, hajuvesien tuoksut on ihan 5/5!

  1. Ihan varmasti kovin herkän ihon omaavan ei kannata tätä testata! 😀
   Mulla on onneksi iho, johon kärsii näitä kokeilla ja ne tuntuvat aina tekevän taikoja iholle. 😀

 3. Purity on mun suihkukaveri 😀 On jo ties kuin mones pullo menossa, ja koska on riittoisa, niin oon käyttänyt sitä siis jokusen vuoden eikä kyllästytä! 🙂 Nyt esittelemäsi puhdistustuote on jäänyt multa ihan pimentoon, ehkä en ole kiinnittänyt huomiota tuohon, mulla kakkosputsarina toimii erilaiset vaahtoputsarit 🙂

  Onko toi kuorinta semmosta pientä jauhetta vai muistanko ihan väärin? Mulla on sentyyppinem Oriflamelta joskus hommattu ja oikeesti pieni 30ml purkki on kestänyt varmasti 3 vuotta.. Just yks pvä pohdin, että onkohan se tuote enää edes ihan käyttökelposta :’D Mutta toimii hyvin, on riittoisa ja aion kyllä käyttää purkin loppuun saakka 😀 Jauhekuorintojahan löytyy myös Dermalogilta ja Sensailta, mutta hinta varmaan on sama kuin Philosophyn tuotteella.

  Tulipas pitkä kommentti ja varmaan ihan aiheen vierestä :’D

  1. Meillä on samat suihkukaverit! 😀 Mulla on vasta toinen pullo menossa, mutta varmasti ostan lisää. 🙂

   Ei ole jauhetta tuo kuorinta, vaan ihan tahnamaista. Tuo on kaksiosainen, eli ensin rakeista tahnaa nassuun ja sitten juoksevampaa tököttiä perään ja ne sulaa yhteen. Mulla on just tuota Dermalogican jauhetta ja se todellakin kestää iäisyyden se purkki! 😀

Leave a Reply