#multimasking

Ostin GlamGlown #multimasking -setin syntymäpäivälahjaksi saamallani lahjakortilla. Tämä on minusta oivallinen mahdollisuus päästä tutustumaan merkin suosikkinaamioihin.

Pakkaus sisältää yhden isomman 30 gramman tuubin SUPERMUDia ja muut ovat sitten 7 gramman tuubeja. Tällä boksilla on hintaa n. 30 euroa, riippuen mistä ostaa. Näistä pienemmistä tuubeista ei kyllä montaa kertaa käytä, riippuen kuitenkin siitä, paljonko tuotetta pitää laittaa kerralla. Kyllä näistä silti saa tuotteen tehosta jonkinlaisen kuvan, mikä taas helpottaa täysikokoisen ostamista. Nämä eivät ole ihan halvimmasta päästä, sillä täysikokoinen (50g) purnukka maksaa n. 50 euroa.

IMG_6664

Pakkauksen takana oli ohjeet naamioiden käytöstä erilaisiin tilanteisiin.

IMG_6667

Ensimmäisenä jo entuudestaan tuttu SUPERMUD. Ihan l-o-i-s-t-a-v-a. Tämä on samalla niin ällö ja ihana, kun naamio imee itseensä ihon kuona-aineita ja se näkyykin sitten kun naamio on kuivunut. Naamiossa on raikas eukalyptuksinen tuoksu, joka ei ainakaan omaan nenään ole yhtään paha.

Tuotteen kuvaus Sokoksen verkkokaupan sivuilta: “Antibakteerinen, puhdistava ja kirkastava savinaamio kaikkiin ihon ongelmiin. Savipohjainen naamio sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia ja se taltuttaa tehokkaaksi ihon epäpuhtauksia. ACNECIDIC-6 4.4%: Yhdiste, jossa 6:n AHA- ja BHA-happojen sekoitus on täydellisessä pH-tasapainossa ihosi kanssa. Glykoli elvyttää valon vaurioittamaa ihoa ja parantaa ihon rakennetta. Salisyli poistaa tukkeutumat iholta, supistaa huokosia ja uudistaa ihoa. Maito tasapainottaa pigmentaatiota, kosteuttaa ja elvyttää kollageenin tuotantoa. Manteli häivyttää pieniä ryppyjä, silottaa ihoa ja parantaa ihon joustavuutta sekä kimmoisuutta. Rypäle vähentää arpia ja puhdistaa ihoa. Atselaiini ehkäisee karvatupen bakteeritulehdusta ja rauhoittaa ihoärsytystä. PORE-MATRIX: Activated-X Charcoal -savi imee itseensä ihon kuona-aineet yli 500 kertaa tilavuuteensa nähden. Se on syvätehoinen ja myös hankaliin ihokohtiin ylettyvä. K17-Clay imee itseensä iholta tehokkaasti ylimääräisen talin, kuona-aiheet, bakteerit, ja supistaa ihohuokosia tehokkaasti. BIO-LIFE-CELL-SCIENCE -yhdisteessä kohtaavat luonnon tehoaineet ja tiede. Eukalyptuksen lehdet poistavat iholta kuona-aineita. Lakritsijuuri tasapainottaa ja lievittää iho-ongelmia. Piparminttu hillitsee bakteereja ja ihoärsytystä. Kamomilla rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Kehäkukka ehkäisee virusten ja mikrobien toimintaa. Rohtoraunioyrtti parantaa ja lievittää ihon ärtyneisyyttä. Aloe vera parantaa ja elvyttää. Muratti rauhoittaa kutinaa ja napakoittaa ihoa. Kurkku rauhoittaa ja viilentää. TEAOXI ja EUKALYPTUKSEN LEHDET: Glamglown uraauurtava Teaoxi-teknologia vapauttaa aidoista eukalyptuksen lehdistä vapautuvat tehoaineet ihoon vähitellen; eukalyptoli, luonnollinen linalool-öljy ja flavonoidit imeytyvät suoraan iholle.”

IMG_6673

Tässä vielä kuvaa siitä, miten tuo naamio imee itseensä epäpuhtauksia. Kuten sanoin, niin siistiä ja samalla ällöä. 😀

Seuraavaksi YOUTHMUD. Tämä kuoriva naamio sisältää paljon kuorivia rakeita. Tätä en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta ainakaan tässä ei ole paha tuoksu.

Tuotteen kuvaus Sokoksen verkkokaupan sivuilta: “Hoitolatasoinen 10 minuutin kaunistava, kosteuttava, kiinteyttävä ja kuoriva mutanaamio. Hollywoodin viihdemaailman takahuoneiden salainen ase, hetkessä ihon kaunistava naamio antaa hoitolatasoinen hoidon helposti kotona. Tekee ihon sileäksi ja hehkuvaksi, vähentää juonteita ja jättää kolmen päivän hehkun. Raaka-aineet: uraauurtava Teaoxi-yhdiste (patentti vireillä) vapauttaa erityisen teknologiansa ansiosta superantioksidantteja sekä polyfenoleita ihoon vähitellen. Sisältää vihreän teen lehtiä, jotka kirkastavat, kosteuttavat ja antavat suojan vapaita radikaaleja vastaan. Teaoxi on Glamglown mahtavien tulosten takana. Tuliperäinen kiviaines sisältää ainutlaatuisia mineraaleja. Kun ne jauhetaan pieniksi hohkakiviksi, ovat niistä saadut tulokset ennennäkemättömät. Tulivuoren mineraalit poistavat kuolleita ihosoluja, tasoittavat juonteita, vaalentavat tummia silmänalusia ja puhdistavat ihoa. Eteläranskalainen savi yhdessä Teaoxin kanssa synnyttää ihastuttavan kihelmöivän tunteen, joka aktivoi ihon kollageenituotantoa. Tämä antaa kolmeksi päiväksi hämmästyttävän hehkuvan ihon. Savi myös imee epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia. Muratti parantaa ihon kimmoisuutta, kiinteyttää ja kohottaa. Pidentää myös kiinteyttävää vaikutusta. Kurkku rauhoittaa ja auttaa ihoa parantumaan. Laventeli on antibakteerinen ja poistaa epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia.”

IMG_6672

GRAVITYMUD. Tämä on niitä kivoja iholta pois revittäviä naamioita. Tuoksu ei tässäkään ole paha omaan nenään. Tuote näyttää iholta helmiäiseltä/hopeiselta. Hauskan näköinen, mutta en varsinaisesti tässä huomannut mitään ihmeellisempää muutosta ihossa. Ehkä sitä napakoitettavaa ja kiinteytettävää oli liikaa tälle naamiolle? 😀

Tuotteen kuvaus Sokoksen verkkokaupan sivuilta: “Välittömästi napakoittava ja kiinteyttävä naamiohoito. Innovatiivinen koostumus muuttuu valoisesta naamiosta ihanaksi helmiäiseksi Peel-Off naamioksi, jonka jättää iholle napakoittavan ja kiinteyttävän tunteen. GRAVITYMUD™ naamio uudestaan muokkaa kasvojen piirteitä, saadakseen kasvot näyttämään nuorekkaammalta ja muotoillummalta. Iho on kimmoisampi, joustavampi ja nuorekas hehku on palautettu. Käyttö: Levitä runsas kerros puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna vaikuttaa 20–30 minuuttia. Naamion sävy muuttuu kuivatessa. Kun naamio on kuivunut irrota naamio hellävaraisesti naamio kasvojen reunoilta. Pyyhi lopuksi ylimääräinen pois paperilla ja hiero loppu ihoon tai huuhtele vedellä pois. Käytä kaksi kertaa viikossa tai milloin vain haluat. Sopii kaikille ihotyypeille, kaiken ikäisille, naisille ja miehille.”

IMG_6671

THIRSTYMUD. Tämä on superkosteuttava naamio, iho jää todella pehmeäksi tämän jälkeen ja musta tuntuu, että se tunne kesti useamman päivän. Tykkään tosi paljon tästä ja tämän toffeemaisesta tuoksusta. Tätä mulla onkin olemassa vähän isompi purnukka.

Tuotteen kuvaus Sokoksen verkkokaupan sivuilta: “GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment on tehokosteuttava ja rauhoittava naamiohoito. Teknologioidensa ansiosta naamio alkaa vaikuttaa välittömästi ja kestää pitkään. Thirstymud palauttaa ihon elinvoiman, hyvän olon ja hehkun.”

IMG_6670

FLASHMUD. Tässä on pieniä rakeita ja tätä on tarkoitus hieroa puhtaalle, kuivalle iholle. Tuoksu tässä on ihan jees, mutta ei niin hirvittävästi omaan mieleen. Tätä pitäisi käyttää kolmena päivänä peräkkäin, jonka jälkeen ylläpitoa muutaman kerran viikossa. Tästä ei oikein jäänyt muuta mielikuvaa, kuin pehmeä iho. En osaa sanoa kirkastiko tai tasoittiko tämä ihoa ensimmäisellä keralla, mutta täytyy jatkaa testejä.

Tuotteen kuvaus Sokoksen verkkokaupan sivuilta: “GlamGlow Flashmud Brightening Treatment on tehokas ja innovatiivinen monipuolisesti kirkastava naamio. Kirkastaa, heleyttää ja tasoittaa ihon sävyä sekä kuorii ja tasoittaa ihoa. Nopeatehoinen, aistikas naamio takaa välittömät ja pitkävaikutteiset tulokset. Ihosta tulee erittäin kuulas, heleä, raikas sekä nuorekas. Flashmud sopii naisille, miehille, kaiken ikäsille, kaikille ihotyypeille, kaiken sävyisille ihoille.”

IMG_6669

POWERMUD. Tämä on enemmän voidemainen naamio, joka sisältää hyvin pieniä rakeita. Tuoksu on miellyttävä ja käytön jälkeen iho on tosi puhtaan tuntoinen tämän jälkeen.

Tuotteen kuvaus Sokoksen verkkokaupan sivuilta: “Hellävarainen GlamGlow Powermud DualCleanse Clearing Treatment savi- ja öljykasvonaamio syväpuhdistaa iholle kertyneet kuona-aineet ja meikinjäämät. Saven ja öljyn parhaat ominaisuudet yhdistyvät tehokkaaksi ja miellyttäväksi detox-naamiohoidoksi, joka paitsi puhdistaa myös uudistaa ja ravitsee ihoa.”

IMG_6668

Omaksi suosikeiksi näistä nousee SUPERMUD ja THIRSTYMUD. Muutkin ovat kyllä hyviä, mutta jos pitää valita, minkä ostaisin täysikokoisena, olisi se ehdottomasti SUPERMUD.

Oletteko te kokeilleet näitä ja mitkä ovat teidän suosikit?

8 thoughts on “#multimasking”

  1. Meillä on samat suosikit ja löysin ne juuri tämän setin avulla. Sen verran arvokkaita ovat täysikokoisena, että oli kiva päästä kunnolla testaamaan eri variaatioita ennen ostopäätöksen tekemistä:)

    1. Ihan totta! En varmaan ikinä ostaisi noin kallista tuotetta ilman kokeilua, mutta uskon, että noita kahta tulen ostamaan varmasti. 🙂

    1. Kannattaa kyllä ostaa tämä jos haluaa tutustua näihin suosituimpii maskeihin! 🙂 Mulla loppui just yksi pikkupurkki supermudia, mutta onneksi on sitä ja tuota thirstymudia vielä 2 pientä tuubia jäljellä. 🙂

Leave a Reply