OPI – Don’t Pretzel My Buttons

Tämäkin OPIn lakka on peräisin siskon lakkalaatikosta. Vanha lakka, vuodelta 2012, mutta toimii edelleen paremmin kuin hyvin. Lakan koostumus on aika ohutta, mutta peittävää. Se kaljuuntuu vähän, joten jouduin lopulta laittamaan lakkaa kolme kerrosta.

Tuolle lakalle valitsin kaveriksi vain leimalakkoja, Colour Aliken Warm Sand ja Hot Sand. Nimettömän lakkasin tuolla lämpimällä ja pikkurillin kuumalla hiekalla. 😉 Leimat tein kaikkiin kynsiin tuolla kuumalla, käytin paria laattaa, jotta sain kahta erikokoista kuviota. Laatat olivat Überchic 4-03 ja BP-L003.

1

Nimettömästä näkyy hyvin tuo Warm Sandin koostumus, jonka vuoksi sillä on vaikea leimata, kun se kuivuu niin nopeasti. Sitä on vaikea kuvailla, mutta se on tuollaista “rakeista”.

3

Tuo OPIn lakan sävy ei ehkä ole paras mun ihonsävyn kanssa, mutta eipä se ole ennenkään estänyt lakkojen käyttöä. 😀

2

Oikein miellyttävä lakkaus! Harmikseni mulla napsahti pari kynttä tän lakkauksen jälkeisenä päivänä, joten kovin kauan tämä ei ehtinyt olla mun kynsillä.

8 thoughts on “OPI – Don’t Pretzel My Buttons”

  1. Harmonisen kauniit! Mulla ei tuota OPIa ole mutta nätiltä näytttää, 3 kerrosta on vaan vähän liikaa jos ei ole käytössä pikakuivattajaa ;DD

Leave a Reply